Cum să-ţi alegi vacanţa perfectă pentru această vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a câştiga mai mult timp, cei care vor să plece în concediu trebuie să ţină cont de unele aspecte. Agenţii de turism vă pot ajuta să alegeţi cea mai bună destinaţie de vacanţă în urma preferinţelor şi evident a bugetului destinat.

Agenţiile de turism din Reşiţa sunt asaltate de turiştii care vor să plece anul acesta în concediu. Dar defapt care este destinaţia perfectă pentru un concediu de vis? În primul rând turistul este sfătuit de experţii în turism să-şi facă în prealabil o listă cu preferinţe. Astfel, fiecare individ va puncta ce îşi doreşte să facă în vacanţă. Acest lucru nu numai că le va uşura munca celor de la agenţiile de turism, dar vor fi capabili să recomande destinaţia ideală pentru o vacanţă de vis.

  „Important este ca reşiţeanul să ştie ce-şi doreşte. Astfel, pentru cei care vor distracţie, noi recomandăm Corfu, unde este viaţă de noapte, multe cluburi şi discoteci. În situaţia în care turistul îşi doreşte relaxare şi lux, aici vorbim de Turcia“, spune Oana Maurer, lucător în cadrul unei agenţii de turism din oraş. Preţurile pentru o vacanţa în Corfu costă aproape 440 de euro, pentru două personae, iar în Tursia, 1200 de euro. Un al doile pont în găsirea vacanţei potrivite este un buget impus.

„Bugetul este unul dintre cele mai importante aspect pentru a avea un concediu frumos“, a mai spus Oana Maurer. Aşadar, cei care nu dispun de mulţi bani, pot opta pentru staţiuni din Grecia, în special Paralia, unde o excursie costă 300 de euro pentru două persoane, iar mancarea și distracția este foarte ieftină. În ceea ce priveşte siguranţa turistului, acesta trebuie să ţină cont că pe lângă bugetul destinat transportului şi cazării trebuie să îşi facă o asigurare medicală. O poliţă pentru turişti costă 36 de lei pentru opt zile, iar agenții de turism o recomandă  pentru ca vacanță să fie și mai liniștită indiferent de locația preferată.

 Vacanța târzie pentru cărășeni
 De asemena, cei care din cauza serviciului nu pot pleca în vacanţă decât în toamna acestui an, pot să opteze pentru un concediu în oraşele europene. „O destinaţie perfectă ar fi Praga, Viena, Budapesta sau chiar Londra. Cele mai bune orferte în toamnă ar fi pentru Praga pentru că turiști consideră acest oraș unul dintre cele mai frumoase destinații, iar aici pot vizita o mulțime de locuri interesante“, a mai spus agentul de turism.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite