Cei 5.000 de reșițeni branșați la Cet 2010 au într-un final apă caldă la robinete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 5.000 de abonați ai societății reșițene au stat săptămâni întregi fără apă caldă. Consilierii locali au aprobat de nenumărate ori sume importanate de bani pentru a ține pe linia de plutire Cet 2010, dar problema cea mai gravă este că pe timpul iernii s-ar putea ca societatea să nu poată distribui căldură.

Reprezentantul societății reșițene, Aurel Marinescu spune că începând de mîine cei 5.000 de abonați vor avea apă caldă la robinete.În tot acest timp lucrătorii Cet 2010 au făcut lucrările anuale de revizii şi reparaţii.

În luna aprilie a a acestui an consilierii reșițeni au majorat bugetul societății cu suma de un milion de lei, dar la ultima ședință a Consiliului Local, Cristian Panfil, unul dintre viceprimarii orașului, a precizat faptul că este îngrijorat de soarta societății pentru că există posibilitatea ca reșițenii să rămână fără căldură pe timpul iernii. Asta în ideea în care lucurile nu se urgentează în ceea ce privește implementarea proicetului de modernizare a  punctelor termice din oraș.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite