Ce spun profesorii din județ despre rezultatele Bacalaureatului 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ecaterina Andronescu, fostul ministru al învățământului, a stat de vorba cu profesorii din județ pentru a dezbate rezultatele proaste de la Bac. Din discuții s-a ajuns la concluzia că profesorii, îndiferent de instituția la care lucrează, au o grămadă de hârtii de completat, fapt ce nu le mai oferă timpul necesar pentru o oră de curs de calitate.

„Nu este un moment deloc simplu. Am fost interesată ce spun sprofesorii. Eu nu cred că din elevii înscrisi anul acesta în examen, jumătate din ei trăiesc în fraudă “, a declarat ieri Ecaterina Andronescu. Unul dintre motivele prezentate de profesori în ceea ce privește rezultatele slabe la BAC este montarea camerelor de luat vederi. Aceștia spun că stresul elevului a fost amplificat de acestea și a dus la un dezastru.

De asemenea, la întâlnirea se ieri a fost ridicată și problema manualelor, care trebuie totuși revizuite. Mai mult decât atât s-a discutat faptul că pentru elevii care vor să susțină examenul de maturitate în această toamnă, ar putea primi ajutor suplimentar de la profesori.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite