Aproape 300 de suplinitori dau azi examen pentru posturile libere din județ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidaţii care nu au promovat examenul de titularizare susţin azi examenul de suplinire. În concurs s-au înscris aproape 260 de persoane, iar la dispoziţia acestora sunt 1.000 de locuri vacante.

Mircea Meilă, inspectorul şef adjunct al Inspectoratului Judeţean Şcolar spune că din cele 1.000 de locuri vacante se realizează catedrele întregi pentru un an de zile. „O catedră întreagă se poate forma din mai multe fracţiuni de post. Astfel nu putem vorbi de 1.000 de posturi pentru suplinitori disponibile anul acesta în judeţul Caraş-Severin“, a declarat Mircea Meilă, adjunctul Inspectoratului Şcolar. Examenul de azi se va suţine la centrul de la Liceul „Traian Lalescu“ din municipiul de pe Bârzava.

Din datele primite de la Inspectoratul Şcolar primele rezultate vor fi afişate în cursul zilei de 8 august, iar contestaţiile vor putea fi depuse în perioada 8-9 august. „Rezultatele finale vor putea fi aflate în data de 11 august, iar începând cu data de 22 august vor începe şedinţele publice pentru repartizarea cadrelor didactice“, a mai spus Mircea Meilă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite