Agenţii de la Poliţia Locală fac curat în parcările reşiţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Datorită faptului că numărul de maşini înmatriculate creşte de la un an la altul, locurile de parcare din Reşiţa a devenit o mare problem. Astfel, agenţii de la Poliţia Locală au început să inventarieze maşinile abandonate pe spaţiul public.

„Am început cu central oraşului, mai ales pentru faptul că la sfârşit de săptămână se aglomerează zona din apropierea Casei Municipale“, a declarat Alexandru Ciati, şeful Poliţiei Locale Reşiţa. În teren acţionează aproape toţi lucrătorii Poliţiei Locare, care identifică autoturismele şi care vor întocmi un raport. Alexandru Ciati mai spune că după ce vor fi întocmite toate actele prevăzute d elege, maşinile vor fi ridicate şi depozitate pe un teren al Direcţiei de Patrimoniu a oraşului.

„Vor fi considerate maşini fără proprietar acelea care nu mai au plăcuţe de înmatriculare sau care nu au mai circulat de multă vreme şi nu a fost plătit impozitul pentru ele“, a mai spus şeful Poliţei Locale. Din acel moment, aceştia vor avea 10 zile la dispoziţie să-şi mute maşina. În caz contrar, poliţiştii vor lipi o somaţie pe caroserie. Reşiţenii spun că maşinile vechi stau în parcare pentru că mulţi dintre ei nu au bani să le repare sau să devină beneficiarii programului Rabla. Acest program  este valabil doar în situaţia în care se cumpără o maşină nouă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite