A fost stabilită conducerea interimară a PDL Caraș-Severin, iar Frunzăverde a devenit membru PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde i-a suflat primarii lui Boc
Sorin Frunzăverde i-a suflat primarii lui Boc

PDL a stabilit o structură interimară de conducere la organizaţia Caraş-Severin, compusă din primarii Iancu Simion şi Nicuşor Vasilescu. Preşedintele PDL Emil Boc a declarat după şedinţa BPN a partidului că PDL are continuitate şi în viaţă politică în Caraş-Severin.

Primarii Iancu Simion Simi de la Oţelul Roşu şi Nicuşor Vasilescu de la Herculane fac parte din conducerea interimară  PDL. Cei doi sunt hotărâți să nu părăsească partidul și să accepte funcțiile politice pe care le-au primit. În ceea ce îi priveşte pe primarii care nu vor părăsi partidul, numărul lor se ridică la patru. Primarul de la Oţelu-Roşu, Iancu Simion Simi, este  unul dintre ei. „Am mai declarat şi o mai spun clar şi răspicat. Nu plec din PDL! Sunt în acest partid încă de la înfiinţarea lui”, a declarat primarul pentru „Adevărul” Reşiţa. De altfel, edilul şef a primit și funcție în PDL Caraș-Severin. Asta, deşi edilul-șef a  demisionat din funcţia de secretar general al aceleiaşi filiale, pe motiv că trebuie să se ocupe mai mult de organizarea alegerilor locale. Alături de Iancu Simion Simi, în PDL mai rămân edilul şef de la Băile Herculane, Nicușor Vasilescu, un apropiat al fostului ministru al turismului şi primarul comunei Bucoşniţa. Omer Radovancovici, cunoscut sub numele de „Prinţul Clisurii”, din cauza traficului cu ţigări, este cel care mai analizează dacă va pleca sau nu. „Nu sunt hotărât ce voi face”, a spus acesta pentru „Adevărul”.

Frunzăverde a intrat în PNL
După ce ieri, președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde, și-a anunțat demisia din funcția administrativă, președintele filialei județene a PNL, Marcel Vela, a declarat că acesta a semnat adeziunea, astfel că este liberal cu acte în regulă. De asemenea, acesta a primit și funcția de vicepreședinte al PNL, la nivel național.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite