Phoenix va cânta la nunta lui George Simion. Nicu Covaci spune că a semnat pentru concert, nu pentru nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Phoenix va cânta sâmbătă seara în județul Vâlcea, unde are loc nunta liderului AUR, George Simion, transmite Libertatea. Liderul trupei, Nicu Covaci, a declarat că el a semnat cu o fundație pentru un concert, nu pentru nunta unui politician.

Formația Phoenix va cânta la nunta lui George Simion, Foto: Arhivă Adevărul
Formația Phoenix va cânta la nunta lui George Simion, Foto: Arhivă Adevărul

Eu am încheiat un contract cu o fundație pentru un concert în fața a 10.000 de oameni. Nu cânt la nicio nuntă sau înmormântare, eu cânt în fața a 10.000 de oameni pe o scenă, undeva, la un festival. Nu știu ce nuntă e, eu am încheiat un contract și cânt, din asta îmi câștig banii”, a spus Nicu Covaci informează Libertatea.

Cântărețul a precizat că nu știe dacă a vorbit cu George Simion, el vorbind cu „un domn tânăr”. A insistat că nu știa că în același timp are loc și o nuntă. Întrebat despre apelul fostului politician și activist Remus Cernea de a nu se asocia prin acest concert cu George Simion, Nicu Covaci a transmis că nu știe cine este Remus Cernea și nu vrea să-i răspundă, reluând că doar își face meseria de a cânta în fața unui public.

Am înregistrat un apel video, la Kiev, adresat domnului Nicu Covaci pentru ca legendara trupă rock PHOENIX să nu se asocieze cu un politician toxic, populist și extremist precum George Simion. O astfel de asociere ar consterna milioanele de iubitori ai muzicii Phoenix! Această trupă transmite nu doar muzică, ci și valori importante care țin de libertate și reprezintă un reper în istoria noastră. George Simion este opusul valorilor pe care le semnifică trupa Phoenix prin cariera ei extraordinară de 6 decenii!”, a transmis Remus Cernea într-un mesaj pe Facebook.

Președintele AUR, George Simion, se căsătorește cu Ilinca Munteanu sâmbătă, 27 august, în comuna Măciuca din județul Vâlcea. La nuntă sunt așteptați 10.000 de oameni, iar accesul se va face pe bază de brăţară, similar cu intrarea la un festival, brăţările fiind inscripţionate cu motive tradiţionale pe care scrie Ilinca şi George Simion şi mesajul „Uniţi din iubire”.

Conform unui comunicat de presă al partidului AUR, pe lângă artişti celebri din toate colţurile ţării, Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieşii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudaşcu şi alţii, la eveniment va fi şi muzică folk şi rock, asigurată de trupa Phoenix, Adrian Naidin şi Maria Gheorghiu.

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri