Liberalii au preluat şi conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea: Eduard Vîrlan, viceprimar cu atribuţii de primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Social democratului Ion Gigi Matei i-au fost retrase atribuţiile funcţiei de primar interimar pentru a doua oară în numai câteva zile. Noua majoritatea din Consiliul Local l-a desemnat în locul acestuia pe viceprimarul Eduard Vîrlan.

După ce l-au impus în fruntea Consiliului Judeţean pe Gheorghe Păsat, liberalii au reuşit să preia şi conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea. Cu voturile a 13 consilieri, Eduard Vîrlan a fost desemnat, din nou, în şedinţa ordinară de marţi, viceprimar cu atribuţii de primar. 

Ion Gigi Matei va continua să facă parte din Executiv, acesta revenind în funcţia de viceprimar şi, potrivit lui Eduard Vîrlan, va răspunde de activitatea mai multor direcţii din cadrul primăriei. 

“Domnul Matei, fiind de la PSD, se va ocupa de Direcţia de Protecţie Socială din cadrul primăriei, de ADP -va urmări situaţia lucrărilor derulate în oraş. Scopul nostru nu este să-l înlocuim pe domnul Matei şi din funcţia de viceprimar. Dacă vom avea o colaborare bună, ca şi până acum, dacă îşi va face treaba, nu văd de ce ar trebui să-l schimbăm”, a declarat Eduard Vîrlan, noul primar interimar al Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Consilierul independent Iulian Voicu va răspunde de activitatea societăţii de transport public ETA S.A, a Filarmonicii din Râmnicu Vâlcea şi va încerca să rezolve problemele asociaţiilor de proprietari din oraş, avocatul fiind desemnat  în ultima şedinţă ordinară să exercite atribuţiile funcţiei de vicerpimar, în locul lui Eduard Vîrlan.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite