Accident spectaculos la Ioneşti. Beat şi fără permis s-a răsturnat cu dubiţa după ce a lovit un cap de pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Drăgăşani şi trei prieteni de-o vârstă cu el au trecut pe lângă moarte, ieri dimineaţă, la Ioneşti. Dubiţa în care se aflau s-a lovit de un cap de pod şi s-a răsturnat. Vina o poarta alcoolul şi lipsa totală de experienţă la volan

Romeo S., de 20 ani, din municipiul Drăgăşani, în timp ce se deplasa pe DN 64, în comuna Ioneşti, din direcţia Drăgăşani către Râmnicu Vâlcea, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers părăsind partea carosabilă, s-a lovit de un podeţ, după care s-a răsturnat.

image


Din accident a rezultat rănirea gravă a celor trei pasageri aflaţi în autovehicul, respectiv: Nicolae M., de 32 ani, din municipiul Drăgăşani, care a fost diagnosticat cu fractură deschisă femur drept, fracturi costale, traumatism cranio- cerebral, Cosmin T., de 23 de ani, din comuna Mihăeşti, diagnosticat cu fractură gleznă dreapta şi Nicolae I., de 26 ani, din municipiul Drăgăşani, diagnosticat cu fractură deschisă ambele oase gamba stângă, luxaţie sold stâng, traumatism cranio -cerebral.


Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că Romeo S. nu deţinea permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0, 72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorul auto s-a ales cu dosar penal şi a fost condus la spitalul unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite