„Volei“ cu răsadurile peste gardul cimitirului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhiva Adevărul
Foto: arhiva Adevărul

Poliţiştii din Ploieşti au surprins doi concubini în timp ce furau flori dintr-un cimitir. Bărbatul la „servea“ din interior, iar femeia, aflată „la recepţie“ pe cealaltă parte a gardului, le aduna cu grijă

În momentul în care poliţiştii au trecut în patrulare, bărbatul, Andronic pe numele său, în vârstă de 54 de ani, se afla la serviciu. În sensul că lua răsadurile de flori sădite în interiorul Cimitirului Mihai Bravu, din Ploieşti, şi le servea, ca la volei, peste gard, concubinei sale. Aflată la recepţie, pe exterior, femeia în vârstă de 56 de ani, din comuna Drăgăneşti, se asigura că toate răsadurile „servite“ sunt contabilizate şi ajung unde trebuie. Spre dezamăgirea celor doi, demonstraţia de „volei“ peste gardul cimitirului s-a încheiat cu game, set şi meci pentru Poliţie.

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Ploieşti au depistat lângă gardul cimitirului din zona de est a oraşului o femeie căreia îi erau aruncate din interior răsaduri de flori. Femeia a fost identificată, stabilindu-se că este F. Maria, de 56 ani din Drăgăneşti. Asupra acesteia au fost găsite mai multe răsaduri de flori. În urma primelor verificări efectuate a rezultat că bărbatul care o însoţea a escaladat gardul Cimitirului Mihai Bravu, de unde a sustras florile şi le-a aruncat acesteia, cu intenţia de a le comercializa ulterior. În continuare patrula de poliţie a procedat la depistarea în interiorul cimitirului a făptuitorului, stabilind că acesta este M. Andronic, de 54 ani. Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Secţiei 4 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, se arată în buletinul de presă trimis luni seară de IPJ Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite