VIDEO Incendiu la o rafinărie din Ploieşti. Pompierii intervin de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ploieşti intervin, miercuri, la un incendiu care se manifestă în curtea Rafinăriei Astra. Este al doilea incendiu, în ultimele şase luni, care izbucneşte în curtea rafinăriei ploieştene.

Incendiul din curtea rafinăriei  Astra a fost semnalat de mai mulţi localnici care au văzut un fum negru şi gros care se înălţa deasupra caselor din apropiere.

La faţa locului s-a deplasat iniţial un echipaj de intervenţie cu o autoutilitară, dar pentru că incendiul este destul de mare şi a cuprins o suprafaţă de câteva zeci de metri pătraţi forţele de intervenţie au primit întăriri.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, incendiul se manifestă la un canal de deversare situate lângă o instalaţie. Aceeaşi sursă a precizat că nu există pericol de propagare.

Rafinăria Astra este dezafectată. În ultima perioadă au mai fost incendii de mici dimensiuni în curtea instituţiei, provocată de persoane care au lucrat neglijent cu aparate de tăiat metalul.Incendiu la rafinăria Astra din Ploieşti

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite