Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, somat să-şi dea demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Semcu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, a fost somat să renunţe la funcţie, de către colegii de partid. Semcu este acuzat că a votat alături de rivalii politici. Şi unul din viceprimarii Ploieştiului a primit aceeaşi somaţie

Noua conducere a PNL Prahova a somat mai mulţi membri care deţin funcţii publice să-şi dea demisiile, invocând protocolul USL, care interzice colaborarea cu PDL. Astfel, viceprimarul Ploieştiului, Cătălin Bozianu, şi directorul Regiei Autonome de Servicii Publice, Răzvan Lungu, au fost înştiinţaţi de colegi că trebuie să renunţe la funcţii, altfel riscând excluderea din partid. De altfel, ei îşi depuseseră demisiile la finalul anului trecut, însă au revenit asupra deciziei.

Dacă în cazul lor decizia era anticipată, la ultima şedinţă a Biroului Politic Teritorial Judeţean a fost luată în discuţie şi situaţia lui Adrian Semcu, fostul plider al PNL Prahova şi actual vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Acestuia i s-a cerut să renunţe la funcţie, pe motiv că a votat alături de consilierii PDL la ultima şedinţă. De asemenea, pe listă se mai află şi Cristian Grozavu, directorul adjunct de la Hale şi Pieţe Ploieşti, potrivit unui comunicat de presă trimis de PNL Prahova. Colegii i-au cerut lui Semcu să ia o decizie până marţi, la ora 10.00, anunţă site-ul max-media.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite