UPDATE Bărbat ucis cu toporul, de prietenul de pahar mai în vârstă. Agresorul a făcut închisoare pentru încă o crimă şi o tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 38 de ani a murit, duminică seară, după ce un consătean, bun prieten de pahar, i-a aplicat, după o ceartă, mai multe lovituri de topor. Agresorul este la a treia infracţiune foarte gravă

ORA 15.20

Omorul cu intenţie de duminică seară nu este primul pentru bărbatul de 69 de ani din Vărbila. Potrivit informaţiilor furnizate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, bărbatul a executat mai mulţi ani de închisoare pentru un omor calificat comis în 1997, dar şi după 2007, când a fost arestat pentru o tentativă de omor.

Duminică seară, bărbatul a fost reţinut din nou pentru omor calificat, după ce a ucis cu mai multe lovituri de topor un consătean de 38 de ani, urmând a fi prezentat luni instanţei cu propunere de arestare preventivă.

ORA 14.30

Cei doi bărbaţi din comuna prahoveană Vărbila, dintre care cel mai în vârstă are 69 de ani, au băut împreună duminică seară, iar din cauza alcoolului, între ei a izbucnit o ceartă.

Bărbatul mai în vârstă a apucat un topor şi i-a aplicat prietenului de pahar mai multe lovituri puternice care i-au provocat în scurt timp decesul.

“Trupul victimei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea exacta a cauzelor decesului. Agresorul a fost reţinut şi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă”, ne-a spus Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Mai puteţi citi

UPDATE Bărbat găsit mort în şanţul cu apă, într-o localitate din Prahova

UPDATE Trei persoane rănite într-un accident grav în Prahova. O victimă, preluată cu elicopterul
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite