Prima imagine cu bărbatul din Prahova căutat de poliţie şi jandarmi pentru că şi-a omorât iubita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forţe impresionante scotocesc, sâmbătă, pădurile din zona municipiului Câmpina în căutarea bărbatului acuzat că şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de topor. Tânărul a fugit imediat după comiterea crimei, iar acum este căutat cu câinii de urmă.

Crima s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Plaiul Câmpinii, un cartier rău famat din comuna prahoveană Şotrile, localitate aflată la graniţa cu municipiul Câmpina. Fata omorâtă avea 17 ani. Cadavrul ei a fost descoperit sâmbătă, la orele prânzului, în casa iubitului său, acum principal suspect al omorului.

Pe corpul fetei echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Prahova, solicitat la faţa locului, au fost găsite multiple răni. Arma crimei se pare că este un topor cu care bărbatul i-a tăiat gâtul.

Cei doi tineri au avut o relaţie extrem de tensionată, agresorul, în vârstă de 21 de ani, a mai încercat şi în primăvară să-şi omoare iubita. Atunci a înjunghiat-o, dar fata a scăpat cu viaţă.

La prima tentativă de omor, care a avut loc în luna mai a acestui an, bărbatul a fost lăsat în libertate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina. A fost emis atunci doar un ordin de protecţie, pe care agresorul l-a ignorat.

După ce a fost înjunghiată prima dată, fata s-a întors la iubitul ei. Vineri, 27 septembrie, se pare că a avut loc un nou episod violent, iar bărbatul a reuşit să-şi ducă planul inţial până la capăt. A ucis-o cu un topor.

Criminalul a fugit de acasă imediat după comiterea crimei şi este căutat acum de poliţie cu ajutorul câinilor de urmă. Satul în care locuieşte se află într-o zonă împădurită, de munte, astfel că poliţiştii vor avea o misiune dificilă.

La căutări participă poliţişti din Câmpina şi Ploieşti, dar şi jandarmi.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite