Ploieşti: Poliţiştii prahoveni vor fi promovaţi numai pe bază de rezultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Activitatea poliţiştilor prahoveni va fi atent monitorizata
Ploieşti: Activitatea poliţiştilor prahoveni va fi atent monitorizata

Incepând din această săptămână, activitatea poliţiştilor prahoveni va fi atent monitorizată la nivelul conducerii IPJ Prahova.

Şeful institutiei, chestorul Sorin Oprea, recent numit la conducerea instituţiei, este nemultumit de felul în care subordonaţii săi abordează fenomenul infracţional, reproşându-le că nu se implică suficient în cazurile pe care le au de rezolvat. Luna trecută, în judeţ au fost înregistrate 65 de infracţiuni stradale şi alte zeci de cazuri de furturi din autoturisme şi din locuinţe.

“Voi pune accent pepromovarea tinerilor, pentru că sunt mulţi care vor să facă treabă bună. Nu o să accept intervenţii sau telefoane (…) Ne preocupă şi protejarea fondului forestier. Într-o singură zi, în noiembrie, poliţiştii din Ceraşu au confiscat 264 de brazi în valoare de 4488 de lei”, a declarat chestorul Sorin Oprea, şeful Poliţiei prahovene.

Alte probleme care se află pe agenda de lucru a conducerii IPJ combaterea infracţiunilor de mare calibru, din domeniul petrolului şi din cel al alcoolului.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite