Peste 600 de locuri de muncă sunt vacante la AJOFM Prahova.Vedeţi aici oferta.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai multe joburi sunt oferite muncitorilor necalificaţi. Raportat la numărul total al şomerilor din judeţ, oferta este nesatisfăcătoare.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova are în ofertă, în acest moment, 638 de locuri de muncă, puse la dispoziţia şomerilor ploieşteni de către angajaţorii din judeţ.

Cele mai multe joburi, 120, sunt valabile pentru muncitori necalificaţi în cadrul societăţii Tohani. Societatea face însă, angajaări doar pe o perioadă determinată, de o lună, pentru cei care sunt tentaţi să se prezinte la un interviu. Firma Rexton angajează 70 de muncitori necalificaţi în confecţii.

Oferte în textile

50 de locuri de muncă sunt disponibile prin AJOFM şi la Vega Impex şi Tasar Design pentru muncitori nacalificaţi în domeniul textil, dar şi la societatea Flexitech, pentru montatori subansamble. 25 de şoferi cu experienţă sunt căutaţi şi la Cartrans Preda, iar 40 de croitori îşi pot găsi un loc de muncă la Milia Conflex. „Mulţi cer experienţă chiar şi în confecţii, însă eu abia acum am făcut un curs şi nu am aşa ceva, deci şansele să mă angajez sunt mici, deşi caut un loc de muncă de mai bine de şase luni", spune Ioana Trifan, o şomeră de 42 de ani din Ploieşti.

Lista completă a locurilor de muncă din Prahova o găsiţi aici

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite