ISU Prahova a cumpărat televizoare Smart 3D pentru instruirea primarilor şi viceprimarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarii şi vicperiparii din Prahova vor fi instruiţi în sistem 3D           FOTO medicaldaily.com
Primarii şi vicperiparii din Prahova vor fi instruiţi în sistem 3D           FOTO medicaldaily.com

Două televizoare LED Smart Super Ultra HD 3D, în valoare de 12.933.25 lei, au fost achizţionate, în cursul lunii noiembrie, de Consiliul Judeţean Prahova, la solicitarea Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Două televizoare LED Smart Super Ultra HD 3D în valoare de 12.933.25 lei au fost achizţionate, în cursul lunii noiembrie de Consiliul Judeţean Prahova, la solicitarea Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. 

Aparatura va fi folosită pentru dotarea unei săli speciale unde urmează să fie instruiţi primarii, viceprimarii, dar şi voluntari cu privire la managementul situaţiilor de urgenţă. Cele două televizoare au fost achiziţionate prin cumpărare directă de la un cunoscut distribuitor de aparatură electrocasnică.

Contactat telefonic, Mihai Drăgan, împuternicit la comanda ISU Prahova, a precizat că achiziţionarea celor două televizoare este perfect legală.

“Începem amenajarea clădirii unde a funcţionat clubul nostru pe care îl vom transforma într-un centru de instruire pentru situaţii de urgenţă. Aici vor fi instruiţi primari, viceprimari, lucrători economici, voluntari. Nu am făcut noi nimic de capul nostru, totul este conform legii”, a precizat Drăgan.

Întrebat de ce a fost necesar ca cele două televizoare să fie de tip 3D, inspectorul şef al ISU Prahova a explicat că nu el este cel care a întocmit specificaţiile tehnice, ci “colegii de la logistică”.

“Au vrut să fie corespunzătoar din punct de vedere tehnic”, a adăugat Drăgan. În afară de cele două televizoare, tot pentru acest centru de instruire va fi achiziţionată o centrală termică, dar şi mobilierul necesar, a declarat Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite