Doi gropari din Ploieşti şi-au „săpat“ singuri desfacerea contractului de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taxele pe care le cer unii gropari pentru a-şi face treaba sunt ilegale (foto: Alex Policală)
Taxele pe care le cer unii gropari pentru a-şi face treaba sunt ilegale (foto: Alex Policală)

Cine nu sapă groapa altuia, riscă să fie dat afară! Cam aşa au stat lucrurile cu doi gropari din Ploieşti, care au rămas fără loc de muncă din cauză că au încercat să obţină avantaje materiale, de la concesionari, pentru a-şi îndeplini atribuţiile de serviciu.

Desfacerea contractelor pentru cei în cauză a avut loc luna trecută, după cum ne-a precizat Adela Frăţilă, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Gospodărire Urbană (SGU), în subordinea căruia se află şi Administraţia Cimitirelor.

În urma materialului apărut în „Adevărul", dar şi pe ploieşti.adevărul.ro, „Groparii din Ploieşti au propriile taxe şi ilegale, şi imorale", în care au fost prezentate plângerile unor ploieşteni care s-au lovit de practicile angajaţilor de la Administraţia Cimitirelor, conducerea ne-a informat că va lua măsuri.  „Comisia de disciplină din cadrul societăţii noastre va analiza cele descrise în articolul dumneavoastră, căutând să identifice angajaţii implicaţi în aceste evenimente", ne-a informat Adela Frăţilă.

CITIŢI ŞI „Groparii din Ploieşti au propriile taxe şi ilegale, şi imorale"

Reamintim că taxele pe care le cer unii gropari pentru a-şi face serviciul sunt ilegale. Conducerea SGU îi sfătuieşte pe toţi cei care se confruntă cu astfel de probleme să depună o sesizare scrisă pentru a fi luate măsurile care se impun în astfel de cazuri.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite