Bărbat găsit mort în condiții suspecte, în Prahova. Un tânăr de 20 de ani, posibilul ucigaș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se fac cercetări în cazul unei posibile crime, după ce un bărbat a fost găsit mort într-o anexă a unei gospodării din comuna Homorâciu, județul Prahova. Principalul suspect are 20 de ani.

Oamenii legii fac cercetări FOTO Arhivă IPJ Argeș
Oamenii legii fac cercetări FOTO Arhivă IPJ Argeș

Nenorocirea a ieșit la iveală duminică după-amiază.

La data de 13 noiembrie, în jurul orei 17.45, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Măneciu au fost sesizaţi de către un bărbat, din comună Homorâciu, despre faptul că vecinul său, un bărbat în vârstă de 57 de ani, se află decedat într-o anexă a locuinţei”, precizează IPJ Prahova, citat de InfoPloiestiCity.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că fapta sesizată se confirmă.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Reţinut pentru 24 de ore

Principalul spuspect are 20 de ani.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată şi depistată, la scurt timp, ca fiind un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din oraşul Vălenii de Munte, care a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 14 noiembrie, să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, explică IPJ Prahova, potrivit aceleiași surse.

Cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite