15 suspecţi reţinuţi în urma percheziţiilor de joi, din Prahova. Haine furate, de 15.000 de euro, găsite în locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 15 persoane au fost reţinute sub acuzaţiile de furt calificat şi cămătărie, în urma unor percheziţii desfăşurate pe 11 aprilie în 40 de locuinţe din Prahova

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova au desfăşurat joi 39 de percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de cămătărie şi furt din locuinţe, fapte comise atât pe teritoriul României, cât şi pe teritoriul altor state.

În sarcina suspecţilor s-a reţinut faptul că în perioada decembrie 2012 – aprilie 2013, sub diferite participaţii, au comis mai multe furturi din societăţi comerciale, cămătărie şi instigare la furturi comise în statele din spaţiul UE.

Pe timpul cercetărilor au fost ridicaţi 65 de saci cu tutun prelucrat în greutate de cca. 400 kg; obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte nouă, de diferite mărci, mare parte cu etichete, în valoare de aproximativ 15.000 Euro; un dispozitiv artizanal pentru detaşarea antifurtului de la obiectele de imbrăcăminte şi încălţăminte din magazine; înscrisuri cu valoare probatorie; aproximativ 28.000 tuburi pentru ţigări, şi un dispozitiv artizanal de confecţionat ţigări;obiecte electronice şi electrocasnice, bijuterii, parfumuri etc.

Cercetările sunt în curs de derulare, pentru stabilirea întregii activităţi şi legăturilor infracţionale a suspecţilor, urmând ca în funcţie de materialul probator obţinut să fie dispuse măsurile legale care se vor impune.

Pe aceeaşi temă

VIDEO UPDATE Percheziţii de amploare în Prahova la suspecţi de furturi şi cămătărie

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite