VIDEO Ce sancţiune a primit angajata Kaufland filmată când întorcea produsele de patiserie din cuptor cu coada măturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajata a fost filmată de un client
Angajata a fost filmată de un client

Săptămâna trecută, pe reţelele de socializare a făcut vâlvă o filmare cu o angajată a unui magazin Kaufland din Piteşti care întorcea produsele de patiserie cu o coadă de mătură. Autorităţile s-au autosesizat şi au fost date sancţiuni atât magazinului, cât şi angajatei respective şi colegei care se afla lângă ea şi care a ajutat-o să întoarcă produsele.

”Au fost aplicate două sancţiuni în valoare de 1.200 lei personalului care a manipulat cuptorul de pâine. Au fost amendate strict persoanele care au umblat cu mătura la cuptor. Am verificat, respectivele persoane aveau instructajul făcut, însă nu au respectat normele din instructaj. Au făcut pe propria răspundere ce au făcut acolo”, a declarat dr. Daniel Lupu, directorul DSV Argeş.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Argeş a dat o amendă în cuantum de 10.000 de lei magazinului Kaufland, aflat în cartierul Craiovei din Piteşti. Amenda a fost dată pentru nerespectarea normelor privind protecţia consumatorului.

Iată şi care este poziţia Kaufland România legat de situaţia de la magazinul din Piteşti: „Regretăm ceea ce s-a întâmplat la raionul de produse de panificaţie al magazinului din Piteşti (Str. Exerciţiului, nr. 216) şi vă asigurăm că este un caz izolat şi o abatere gravă de la standardele noastre. Siguranţa clienţilor şi normele igienico-sanitare sunt deosebit de importante pentru noi. Avem proceduri interne riguroase şi suntem foarte stricţi în raport cu acestea. Angajata nu le-a respectat şi vom lua toate măsurile care se impun, fiindcă gestul este inexplicabil şi categoric intolerabil. De asemenea, pentru ca aşa ceva să nu se mai întâmple, vom demara şi măsuri suplimentare la nivelul magazinului, ce includ reşcolarizarea angajaţilor şi sporirea controalelor de igienă“.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite