UPDATE Un tren cu 20 de pasageri a rămas înzăpezit în comuna Ungheni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tren de persoane în care se află 20 de călători a rămas înzăpezit, în această seară, în satul Colţu din comuna Ungheni, în zona de sud-vest a judeţului Argeş. Autospecialele cu 10 pompieri au ajuns deja la faţa locului pentru a-i prelua pe pasageri.

UPDATE ora 18.20: Trenul rămas înzăpezit în comuna Ungheni a fost scos din nămeţi şi şi-a continuat cursa. Cinci pasageri, care stăteau la doar câţiva kilometric distanţă de locul unde trenul rămăsese blocat în nămeţi au fost duşi acasă de către pompieri. Ceilalţi 15 călători şi-au putut vedea de drum, fără să mai îndure frigul. ”Trenul a fost deszăpezit şi astfel şi-a putut continua drumul. Toţi ceilalţi pasageri vor ajunge în siguranţă la destinaţie.”, a menţionat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

O autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Uegenţă Argeş şi o autospecială cu voluntary din oraşul Costeşti au plecat către comuna Ungheni. ”La faţa locului au ajuns două autosepciale de la ISU Argeş cu 10 militari plus un camion cu opt jandarmi. Deja cinci călători au fost preluaţi din tren de către una dintre maşini, fiind duşi acasă, în comuna Miroşi, la câţiva kilometri de locul incidentului.”, ne-a spus Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeş.                         

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite