UPDATE Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, va fi supus unui control neurologic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Spitalul Floreasca au decis să-l opereze duminică seara pe Constantin Nicolescu. Intervenția pe cord deschis a fost condusă de directorul clinicii de cardiologie, doctorul Șerban Brădișteanu.

UPDATE 1 februarie, ora 11.30 Nicolescu, supus unui control neurologic

Echipa de medici de la Spitalul Clinic Floreasca a hotărât să îl supună pe preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, unui nou control neurologic astăză, în urma operaţiei pe cord deschis la care a fost supus duminică noaptea. Medicii vor astfel să vadă dacă leziunile cauzate de accidentul cerebral pe care Nicolescu l-a suferit în seara de 27 ianuarie, când a fost arestat, s-au agravat în urma operaţiei de şapte ore.

UPDATE 12.04 Starea lui Constantin Nicolescu este stabilă

După o intervenție pe cord deschis care a durat aproape șapte ore, starea lui Constantin Nicolescu este stabilă. Acesta este intubat și ventilat în secția de Terapie Intensivă a spitalului Floreasca. Medicii spun că deocamdată este prematur să se pronunțe în ceea ce privește evoluția stării de sănătate a președintelui CJ Argeș.

UPDATE 07.53 Nicolescu a fost operat

Constantin Nicolescu a fost operat pe cord deschis la Spitalul Floreasca, unde se afla internat încă de joi seara în urma unui atac cerebral. Intervenția a început în jurul orei 18.00 și s-a încheiat după miezul nopții. La această oră, președintele Consiliului Județean Argeș se află la secția de Terapie Intensivă.

UPDATE 18.05 Preşedintele CJ Argeş va fi operat în această seară

Medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală au luat decizia de a-l opera în această seară pe Constantin Nicolescu, liderul PSD Argeş şi preşedintele CJ Argeş, după ce au declarat că arterele care alimentează inima acestuia sunt astupate 90%. Intervenţia va fi condusă de directorul clinicii de cardiologie, doctorul Şerban Brădişteanu. Nicolescu ar fi fost programat pentru ieri la operaţia pe cord, dar tensiunea ridicată i-a făcut pe medici să amâne pentru astăzi. El se află la secţia de Terapie Intensivă încă de joi-seară.

UPDATE 15.33 Nicolescu ar putea fi operat luni

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, se află în continuare internat în stare gravă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Bucureşti. Surse neoficiale au declarat pentru Antena 3 că Nicolescu ar fi fost programat astăzi la operaţia pe cord deschis, dar, din cauza tensiunii, intervenţia ar fi fost reprogramată pentru mâine sau luni, cel târziu.

UPDATE 16.50:Nicolescu a făcut atac cerebral

De asemenea, Constantin Nicolescu suferă şi de hipertensiune arterială şi de alte afecţiuni coronariene, potrivit diagnosticului anunţat, vineri, de Spitalul de Urgenţă "Floreasca".

Echipa medicală multidisciplinară care-l tratează pe Nicolescu a stabilit că acesta a suferit un accident vascular cerebral ischemic, diagnosticul complex incluzând şi referiri la un sindrom coronariar acut şi la multiple stenoze arteriale, ca efect al hipertensiunii şi dislipidemiei. Pacientul este în continuare internat la Secţia de terapie intensivă cardio-vasculară. Starea pacientului este evaluată pentru a se stabili ce tratament ste necesar , medicii luând în calcul posibilitatea unei intervenţii chirurgicale, dacă starea celui internat o va impune.

UPDATE 16.40 Medicul legist Dan Manu, membru PSD Argeş, audiat de procurorii anticorupţie

În urmă cu puţin timp, dr. Dan Manu, şeful Serviciului de Medicină Legală Argeş a părăsit sediul DNA. Acesta a afost audiat de procurorii anticorupţie timp de aproximativ o oră. Încă nu se ştie în ce calitate a fost audiat şi ce legătură are cu dosarele în care este cercetat în stare de arest Constantin Nicolescu.

„Am fost chemat la DNA şi audiat în calitate de şef al Serviciului de Medicină legală Argeş. Pentru că meseria mea, cea de medic legist, implică o serie de aspecte strict tehnice  despre care nu pot comenta.” Întrebat dacă audierile au avut legătură cu dosarele lui Constantin Nicolescu, medicul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat. „Asta chiar nu pot comenta. Am fost audiat în legătură cu meseria mea”, a spus Dan doctorul Manu.

Trei primari argeşeni au fost chemaţi luni, la ora 10.00 la sediul DNA Piteşti pentru audieri. Este vorba de Călin Andrei, edilul municipiului Câmpulung, Gheorghe Nicuţ, fostul primar al oraşului Curtea de Argeş şi primarul comunei Budeasa, Ion Ştefan. Aceştia au legută cu dosarul legat de fondurile Phare în care este cercetat preşedintele Constantin Nicolescu întrucât cele patru unităţi şcolare au fost reabilitate în localităţile în care aceştia îşi exercitau mandatele de edili.

UPDATE 14.00 Ponta le-a cerut PSD-iştilor să protesteze, în ziua recursului, la sediile PD-L din ţară

Liderul PSD, Victor Ponta, îi îndeamnă pe colegii de partid să protesteze în ziua recursului în cazul lui Constantin Nicolescu, în faţa sediilor partidului PD-L din ţară pentru a cere eliberarea preşedintelui consiliului Judeţean Argeş şi libertate pentru orice om.

image

Victor Ponta a venit prsonal la Piteşti pentru a dicuta "planul de bătaie" pentru susţinerea lui Constantin Nicolescu foto: Loredana Dascălu

"Eu nu cedez, colegii mei nu vor ceda. Vom cere PD-L, în mod democratic, la toate sediile să lase legea să se aplice.", a declarat liderul PSD.

UPDATE13.15 Reuniune PSD la Piteşti

Colegii de partid din Argeş ai lui Constantin Nicolescu s-au reunit la Teatrul Alexandru Davila din Piteşti, alături de liderul Victor Ponta, pentru a discuta despre starea preşedintelui Consiliului Judeţean.

UPDATE 12.59 Constantin Nicolescu nu a făcut atac de cord

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, nu a suferit un atac de cord, ci "o stare de lipotimie", care este o senzaţie de pierdere iminentă a conştiinţei, potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, Gabriel Popa.

"A existat un prim apel făcut prin sistemul 112 la ora 19.05 (joi-n.r.) pentru o persoană necunoscută care avea o stare de lipotimie şi care se afla în incinta Tribunalului Argeş. În patru minute, echipajul ambulanţei a ajuns acolo. S-a constatat că este vorba despre Constantin Nicolescu, care acuza un disconfort toracic şi acuza o stare generală uşor modificată. În urma consultului medical a fost preluat şi transportat la Spitalul Judeţean. Nu a necesitat manevre terapeutice speciale pe timpul transportului. Pacientul a fost predat medicilor de la UPU. Au fost făcute investigaţiile cerute de medicii de la UPU. Ulterior, aceştia ne-au solicitat să îl transportăm la Spitalul Floreasca. În jurul orei 22.00 a fost predat Spitalului Floreasca. Aş vrea să menţionez că în toată acesta perioadă nu s-a pus problema unui stop cardiac, nefiind necesare manevre speciale în astfel de situaţii", a declarat dr. Gabriel Popa, citat de Mediafax.

Cadrul medical a precizat că echipajul care a ajuns la Tribunal a constatat că preşedintele CJ Constantin Nicolescu era într-o stare de lipotimie.

Lipotimia este un rău treptat în care subiectul are o impresie de cap gol, de înceţoşare a vederii. Cine trece printr-o astfel de stare are tulburări trecătoare ale conştiinţei, este palid şi are impresia unei oboseli.

"Electrocardiograma nu a arătat elemente care să dovedească o afecţiune cardiacă acută pe timpul transportului către spital. Ulterior, medicii de la spital, în urma investigaţiilor pe care le-au considerat necesare, au solicitat transport spre Bucureşti. Pe drum, starea pacientului a fost bună, nefiind nevoie de manevre medicale speciale. Domnul Nicolescu s-a aflat în permaneţă într-o stare clinică generală stabilă. Nu au fost elemente medicale care pe mine ca medic să mă facă să cred că viaţă dânsului a fost acut în pericol", a mai spus Popa.

Dr. Cristina Stocheci de la Serviciul de Ambulanţă Argeş afirma, joi seară, că Nicolescu a făcut un atac de cord.

CITEŞTE PENTRU CE INFRACŢIUNI A FOST REŢINUT CONSTANTIN NICOLESCU

UPDATE ora 12.00 Soţia preşedintelui CJ Argeş a fost externată

Viorica Nicolescu, soţia preşedintelui CJ Argeş a fost externată în această dimineaţă, după ce a petrecut noaptea internată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Piteşti. Starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit în urma tratamentului administrat de doctori, astfel că soţia lui Constantin Nicolescu a fost lăsată să plece. Aceasta se va deplasa la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti, pentru a fi alături de soţul său. Viorica Nicolescu a suferit o criză diabetică pe holul Tribunalului Argeş, aseară, după ce a aflat că soţul său va petrece următoarele 29 de zile după gratii.

UPDATE: ora 11.30 Nicolescu este conştient, însă vorbeşte cu dificultate

Constantin Nicolescu a fost stabilizat peste nopate de către medici, este conştient însă are dificultăţi la vorbire, după cum spune Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca.

În cursul zilei de azi, preşedintele Cj Argeş va mai face o serie de analize, printre care şi un test la computerul tomograf pentru a vedea care este starea organelor interne sau dacă sunt tulburări de coagulare.  Dacă stare de sănătate a pacientului va rămâne stabilă, Nicolescu va fi operat la începutul sătămânii viitoare, iar dacă apar complicaţii care să-I pună viaţă în pericol viaţa, operaţia va fi făcută de urgenţă, a mai menţionat doctorul Şerban Brădişteanu.

"Bolnavul se prezintă instabil hemodinaic, posibil în urma unui puseu hipertensiv sau accident cerebral minor. Urmează ca evoluţia clinică şi investigaţiile medicale să stabilească diagnosticul de atitudine. În acelaşi timp, pe fondul unei cardiopatii aterosclerotice cronice, cu stenoze vasculare de circa 95% , a prezentat un posibil spasm coronarian cu modificări ECG dinamice. Nu sunt semne de infarct miocardic acut. După coronarografie, pacientul este internat în serviciul ATI cu tratament medical complex", se arăta într-un comunicat de presă transmis joi noapte de purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa.

GALERIE FOTO: Constantin Nicolescu transportat pe targă spre ambulanţă

UPDATE ora 22.39 Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş este în stare stabilă

Prof. dr Mircea Beuran, de la Spitalul Floreasca, a declarat pentru Realitatea TV că este posibil ca Nicolescu să fi făcut un accident vascular.

"A fost preluat de SMURD. A fost făcută o primă evaluare la sosirea la Spitalul din Piteşti. La ora actuală o comisie medicală mixtă, formată din medici chirurgi, cardio vasculari, radiologi, neurologi care fac o evaluare. Va trece prin două examinări, vom evalua şi structura vasculară şi cerebrală a pacientului. Este conştient, respiră spontan. Valorile sunt într-o plajă acceptabilă. Poate fi un accident vascular. Dacă a căzut s-a schimbat simetria feţei, n-a mai răspuns la întrebări. La ora asta, situaţia s-a mai echilibrat.", a declarat doctorul de la Spitalul Floreasca.

Şerban Brădişteanu, doctor la Spitalul Floreasca a declarat pentru Realitatea TV că starea preşedintelui Constantin Nicolescu s-a mai îmbunătăţit şi este posibil ca acesta să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

"Starea pacientului este stabilă. Investigăm problema cerebrală şi aşteptăm să-l echilibrăm. Vom face un examen analogic să aflăm dacă a fost un accident cerebral. Starea coronărilor este gravă.Arterele care hrănesc inima sunt obturate 90%.Muşchiul strânge vasul şi îl comprimă. Este posibil să fie nevoie de o intervenţie chirurgicală. Mâine vom repeta investigaţiile. Va trebui operat, în principiu. Vorbeşte, dar dificil. S-a îmbunătăţit calitatea vorbirii de la Argeş până aici. Este vorba de o boală de metabolism care i-a provocat hipertensiunea şi stresul.La bază e o boală cronică care a suferit un puseu acut. Ar putea fi tratat şi în penitenciar", a declarat dr. Şerban Brădişteanu.

UPDATE ora 21.43 Viorica Nicolescu, la Terapie Intensivă după o criză diabetică

Soţia preşedintelui CJ Argeş Constantin Nicolescu se află internată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti după ce a suferit o criză diabetică.

UPDATE ora 21.30 Ambulanţa care îl transportă pe Nicolescu a ajuns la Spitalul Floreasca

Medicii din Capitală îl vor supune pe preşedintele Consiliului Judeţean Argeş unor investigaţii medicale amănunţite.

 UPDATE ora 20.29 Constantin Nicolescu, transferat la Spitalul Floreasca

Deoarece starea lui Constantin Nicolescu este foarte gravă, după ce au făcut câteva investigaţii medicale, doctorii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti au hotărât transferarea preşedintelui CJ Argeş cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca din Capitală.

image

Constantin Nicolescu a fost transportat de urgenţă la spital (Foto: Loredana Dascălu)

În tot acest timp, medicii i-au acordat îngrijiri şi soţiei sale, Viorica Nicolescu, care a rămas internată la unitatea medicală din Piteşti.

UPDATE 19.30 Nicolescu a făcut infarct

Constantin Nicolescu a făcut infarct la aflarea veştii că va petrece urmăroarele 29 de zile după gratii. Soţia sa a leşinat pe holul Tribunalului Argeş, primind îngrijiri medicale de la o doctoriţă venită să îl susţină pe Nicolescu. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu două Ambulanţe.  

Preşedintele CJ Argeş a fost supus unei mari presiuni emoţionale astăzi. Primul moment tulburător s-a petrecut în jurul orei 14.00, când a fost adus cu duba Poliţiei la sediul Tribunalului Argeş. În momentul în care acesta a coborât din maşină, peste 100 de oameni veniţi să-l încurajeze au început să strige: "Libertate! Libertate!", "Nicolescu! Nicolescu!", în timp ce-l aplaudau pe preşedintele Consiliului Judeţean Argeş.  Acesta le-a făcut cu mâna în semn de apreciere, iar ochii i s-au umezit de lacrimi.

Al doilea moment emoţionant care l-a marcat pe preşedintele PSD Argeş s-a petrecut în holul Tribunalului. După ce ordonanţa sa de reţinere pentru 24 de ore a expirat, Constantin Nicolescu a ieşit pentru câteva clipe în holul instituţiei, moment în care toţi cei prezenţi au început să-i scandeze numele, făcând sala să răsune.

Lovitura cea mai grea pe care Nicolescu a primit-o a fost însă aflarea veştii că se va întoarce în arest, acolo unde va petrece următoarele 29 de zile. Inima sa nu a mai putut suporta această veste şi preşedintele Consiliului Judeţean a făcut atac de cord. Şi soţia sa, foarte afectată de cele întâmplate, a leşinat în holul Tribunalului.

UPDATE ora 19.00 Preşedintele CJ Argeş rămâne în arest

Instanţa a decis ca preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, să primească mandat de arestare pentru următoarele 29 de zile. După o şedinţă de judecată de mai multe ore, Constantin Nicolescu rămâne în arest.

Instanţa a admis cererea propusă de cărtre procurorii DNA Piteşti şi a hotărât arestarea preventivă pentru 29 de zile a preşedintelui CJ Argeş. La pronunţare, care a fost publică, s-au aflat în sală şi susţinătorii lui Constantin Nicolescu care, la aflarea veştii că acesta va fi arestat au început să huiduie completul de judecată.


Avocaţii săi au declarat deja recurs, iar acesta se va judeca zilele următoare la Curtea de Apel Piteşti.

UPDATE ora 17.43 Ordonanţa de reţinere a lui Nicolescu a expirat!

În urmă cu câteva minute, ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore a preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a expirat. Acesta a ieşit pentru câteva momente în holul Tribunalului, acolo unde a fost aplaudat şi ovaţionat de simpatizanţii săi, după care s-a retras alături de familia sa în sala de aşteptare.

După terminarea pledoariilor procurorilor şi avocaţilor,  magistraţii Tribunalului Argeş au rămas în pronunţare, urmând să hotărască dacă preşedintele CJ şi PSD Argeş va fi judecat în libertate sau după gratii.

UPDATE ora 14.00 Constantin Nicolescu, în lacrimi la Tribunal

Președintele  CJ Argeș, Constantin Nicolescu,  a fost adus la Tribunal în urmă cu câteva minute. În momentul  în care a fost coborât din duba Poliției, persoanele adunate pentru a-l susține au început să aplaude și să-i strige numele, moment în care lui Nicolescu i-au dat lacrimile.

“Jos Băsescu!” și „Libertate!” ,  au strigat susținătorii săi.

image

Peste 100 de persoane au venit la Tribunal să-l încurajeze pe Constantin Nicolescu (Foto Patricia Rusu)

"Constantin Nicolescu este un om care respectă legea, nu este un pericol social, sperăm să fie cât mai repede pus în libertate", a declarat Cornel Ionică, viceprimar al municipiului Pitești.

„Ceea ce i s-a întâmplat domnului Nicolescu i se poate întâmpla oricui, e mai gravă situația ca oricând”, a declarat Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, prezent și el în rândul susținătorilor.

Constantin Nicolescu a intrat în sala de judecată, unde procurorii vor expune pe larg  magistraților motivele pentru care ei cred că este necesar ca președintele CJ Argeș să rămână în arest, în timp ce avocații îi vor construi apărarea pentru a fi cercetat în libertate.

image

Preşedintele CJ Argeş a fost adus la Tribunal cu propunere de mandat de arestare (Foto Patricia Rusu)

Mulțimea de susținători s-a mutat în tribunal și pe scările instituției în așteptarea deciziei judecătorilor.

UPDATE ora 12.59 Simpatizanții continuă să sosească la Tribunal

Aproximativ  200 de oameni se află deja la intrarea din spate a Tribunalului Argeș. Simpatizanții lui Constantin Nicolescu continuă să se strângă pentru a-l încuraja pe liderul PSD Argeș și președintele CJ Argeș, care va afla astăzi dacă va rămâne sau nu în arestul IPJ.

Nicolescu nu a ajuns încă la sediul instanței, dar este așteptat din minut în minut.

În intersecția de la Tribunal, o patrulă a Poliției intervine pentru fluidizarea traficului în zonă.

UPDATE ora 12.07 Nicolescu va fi adus la Tribunalul Argeș

În jurul orei 12, președintele Consiliului Județean Argeș urmează să fie adus la Tribunalul Argeș, acolo unde magistrații vor hotărî dacă acesta va petrece următoarele 29 de zile în spatele gratiilor sau va fi cercetat în libertate.

Peste 100 de colegi social-democrați s-au adunat la tribunal, printre aceștia numărându-se, vicepreședintele CJ, Florin Tecău, dar și primarii din Mioveni, Albota sau viceprimarul din Pitești, precum și directori de instituții.

image


Printre susţinători s-a aflat şi vicepreşedintele CJ, Florin Tecău (Foto Patricia Rusu)

UPDATE ora 19.30 Capetele de acuzare pentru Nicolescu

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi preşedintele PSD Argeş, Constantin Nicolescu este acuzat în trei dosare diferite, printre acestea fiind şi unul legat de fostul finanţator al FC Argeş, Cornel Penescu.

“Acuzaţiile sunt luare de mită, trafic de influenţă, fals în declaraţii , uz de fals, abuz în serviciu. Sunt trei dosare conexate, unul cu fonduri Phare, nişte reparaţii la şcoli, unul cu Penescu, cu PIC-ul şi un al treilea cu un primar. Dosarul viza iniţial alocarea fondurilor către Episcopie, însă. în măsura reţinerii şi motivaţie nu se mai preciza acest lucru. Probabil că sunt ceva interceptări, actele care au fost ridicate de la CJ şi care sunt în favoarea domnului Nicolescu”, a declarat avocatul Radu Rotaru. 

Familia politicianului este uimită de răsturnarea de situaţie. “Nu înţeleg cum s-a schimbat statutul fratelui meu atât de rapid, de la martor la învinuit.”, a declarat fratele lui Constantin Nicolescu, Petre Nicolescu.

UPDATE ora 18.30 Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost reţinut

După mai multe ore de audieri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie din Piteşti, în care a dat explicaţii în faţa procurorilor, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost reţinut pentru 24 de ore. Constantin Nicolescu este cercetat într-un dosar în care, spun surse din rândul anchetei, ar fi alocat suma de 100.000 lei pentru ridicarea Episcopiei Argeşului şi Muscelului la rang de Arhiepiscopie.

Constantin Nicolescu este acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită. Acesta a fost audiat aproximativ patru ore, iar la ieşirea din sediul DNA, a fost urcat în duba Poliţiei având cătuşele la mâini şi transportat în arestul Inspectoratului de Poliţie Argeş. Întrebat pentru ce a fost arestat, şeful Consiliului Judeţean Argeş a răspuns:"Pentru că am muncit 45 de ani". Nicolescu va fi prezentat mâine instanţei cu propunere de mandat de arestare preventivă.

image

Petre Nicolescu, imediat după ce fratele său, Constantin Nicolescu, a fost urcat în duba poliţiei

UPDATE ora 14.40 Constantin Nicolescu, audiat la DNA

Reprezentanţii DNA au efectuat o percheziţie, în această după-amiază, şi în casa preşedintelui Consiliului Judeţean. Întors de la Bucureşti, Constantin Nicolescu a fost chemat la audieri, în faţa procurorilor DNA.

Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, ÎPS Calinic, a susţinut o conferinţă de presă în care a afirmat că pentru toate lucrările realizate în anul 2009, Arhiepiscopia are acte doveditoare.

ora 11.00 Percheziţie DNA la biroul preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu

Câţiva ofiţeri de poliţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Piteşti s-au pezentat în această dimineaţă, în jurul orei 07.30, la biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş. Fără să dea prea multe explicaţii angajaţilor instituţiei, oamenii legii au cerut nişte dosare şi au început percheziţia în biroul lui Constantin Nicolescu, în prezenţa vicepreşedintelui Tecău şi a secretarei preşedintelui. Pentru a nu fi deranjaţi de către alţi angajaţi ai Consiliului Judeţean, aceştia s-au încuiat în birou.

Constantin Nicolescu nu se afla la birou când a început percheziţia, el delegând un avocat care să asiste. Radu Rotaru, avocatul preşedintelui CJ Argeş, a declarat că percheziţia DNA are legătură cu nişte fonduri alocate de Consiliul Judeţean, în anul 2009, Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului.

image

Biroul lui Constantin Nicolescu a fost percheziționat de DNA (Foto: Raluca Nicula)

"Este vorba de un dosar din anul 2009. Din câte cunosc eu s-au mai ridicat nişte documente şi s-au mai făcut verificări în cadrul Consiliului Judeţean Argeş. Acum s-a dispus o nouă percheziţie şi nu cred că este o măsură justificată având în vedere că CJ, la toate adresele de până acum, a pus la dispoziţie toate actele cerute. Nu cred că se vor găsi alte documente. Este vorba despre alocarea unor sume către Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului. Nu pot spune despre ce sume este vorba şi nici nu am mai multe detalii", a declarat avocatul Radu Rotaru.

image

Radu Rotaru, avocatul lui Constantin Nicolescu (FOTO: Raluca Nicula)

Percheziţia va dura, cel mai probabil, până spre seară.

Preşedintele Consiliului Judeţean nu este la prima întrevedere cu procurorii DNA. Constantin Nicolescu a mai fost chemat la audieri, în repetate rânduri, în septembrie 2009, în dosarul în care Cornel Penescu era acuzat că a oferit mită arbitrilor din fotbal.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite