Trei tineri din Poiana Lacului au furat o tonă de ţiţei direct din magistrala Petrom

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din comuna Poiana Lacului, sat Păduroiu Deal au furat ţiţei printr-o instalaţie improvizată de ei, de 500 de metri, direct din conducta magistrală a societăţii Petrom. Ei au fost prinşi de jandarmi şi riscă închisoarea de la 4 la 18 ani.

În timpul unei acţiuni de combatere a furtului de ţiţei, desfăşurat în comuna Poiana Lacului, jandarmii argeşeni au prins trei bărbaţi care cărau în bidoane produs petrolier, la o Dacia 1310-break din apropiere.

Imediat, jandarmii au procedat la interceptarea şi somarea acestora, ulterior imobilizându-i.

Cercetând zona, poliţiştii au constatat că cele trei persoane sustrăgeau produs petrolier din conducta magistrală de transport ţiţei Merişani – Poiana Lacului, care aparţine S.C. Petrom OMV. Ei au utilizat o instalaţie artizanală extinsă până la un drum de acces printr-un racord în lungime de aproximativ 500 de metri.

Au furat peste o tonă de ţiţei

Hoţii au reuşit să fure, până ce au fost prinşi, 1120 de litri de ţiţei.  Întreaga cantitate de produs petrolier a fost restituită reprezentanţilor S.C. Petrom OMV în vederea recuperării prejudiciului.

Pe numele celor trei suspecţi Florian Cosmin Tudor (25 de ani), Cristi Ninel Tudor (31 de ani) şi Daniel Boroiu (33 de ani), jandarmii argeşeni au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ulterior fiind predaţi organelor de poliţie pentru continuarea cercetărilor.
Ei riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 4 la 18 ani .

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite