S-a dat startul la Argeş Autumn Race (Galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Autum Race are loc dumincă
Piteşti: Autum Race are loc dumincă

Pe locuri! Fiţi gata! Start! Aceste cuvinte au răsunat în această dimineaţă în pădurea Trivale cu ocazia desfăşurării competiţiei de ciclism Argeş Autumn Race.

GALERIE FOTO: SPORTOIVII AU AVUT PARTE DE O CURSĂ DURĂ ŞI DE VREME FRUMOASĂ

Aproximativ 100 de biciclişti din toată ţară s-au înscris la start pentru a cîştiga unul din premiile puse la bătaie de organizatori.
Competiţia este destinată împătimiţilor de ciclism, dar şi amatorilor care au cunoştiinţe tehnice şi condiţie fizică bună. Traseul ales de organizatori este unul extrem de dificil, cu urcuşuri şi coborâşuri prin pădurea Trivale.

Competiţia constă în pedalarea încontinuu, timp de 100 sau 200 de minute, în funcţie de categoria la care s-au înscris participanţii. Aceştia nu vor mai avea de parcurs un număr fix de ture, iar diferenţierea între concurenţi se va face în funcţie de numărul de ture şi timpul parcurs.

“De data aceasta numărul de ture nu mai este fix. Vor fi 2 categorii, şi anume de 100 si 200 de minute. Concurenţii vor parcurge ture până la expirarea timpului aferent categoriei. După expirarea timpului toţi concurenţii sunt opriţi şi se face clasamentul în funcţie de numărul de ture şi de timp.”, prevede regulamentul competiţiei.

Distanţa unei ture este de 4.7 kilometri. Participanţii au fost împărţiţi pe categorii de vârstă, de la mai puţin de 18 ani, până la peste 45 de ani. Şi repreyentantele sexului frumos care au condiţie fizică bună şi rezistenţă au participat. Startul s-a dat începând cu ora 11.30, astfel:

    11:30 Start Arges Autumn Race 200 Minute
    11:31 Start Arges Autumn Race 100 Minute EROINE
    11:32 Start Arges Autumn Race 100 Minute

Premierea va avea loc la ora 14.30.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite