Răzbunarea unui şofer şi a unei pasagere după o depăşire blocată intenţionat. Bătaie şi distrugere în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook Poliţia Română
Foto Facebook Poliţia Română

Un bărbat şi o femeie din Argeş au fost reţinuti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după o tachinare în trafic care a degenerat în bătaie şi distrugeri. Cei doi vor fi prezentaţi marţi  Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Incidentul pentru care cei doi vor ajunge marţi în faţa Parchetului s-a petrecut în umă cu aproape două săptămâni, pe DN 65B.

„Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 21 aprilie, cei în cauză ar fi avut un conflict în trafic cu un alt conducător auto. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că evenimentul a avut loc pe fondul unei depăşiri pe acostamentul părţii carosabile, împrejurare în care bărbatul, de 34 de ani, din Topoloveni, căruia nu i s-a permis să depăşească, a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă conducătorului autoturismului din faţa sa, după care ar fi lovit cu pumnii atât autoturismul în cauză cât şi pe conducătorul auto”, precizează IPJ Argeş.

La bătaie a sărit şi femeia care călătorea cu şoferul violent

Individul n-a fost însă singurul care s-a manifestat violent faţă de celălalt şofer.

   

„Femeia, de 26 de ani, din Răteşti, ar fi aruncat cu un obiect şi ar fi lovit autoturismul în cauză cu pumnii şi picioarele", mai precizează IPJ Argeş.

Cercetările în acest caz au fost făcute de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

În ziua de 2 mai, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni, cele două persoane au fost conduse la sediul Secţiei 4 Poliţie Piteşti.

„După administrarea probatoriului, au fost reţinute, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive", mai precizează IPJ Argeş.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Aproape 5% din testele efectuate în Argeş, în primele trei luni ale anului, prin programul pentru depistarea cancerului colorectal, sunt pozitive

Lucrările de reabilitare a spitalului care, în 1975, revitaliza staţiunea montană Brădet se apropie de fi

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite