Piteşti: Străzi acoperite de apă, după ploaia de aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu scăpăm de ploi nici în perioada următoare, spun meteorologii.

CITIŢI ŞI:

Dunărea a inundat orașul Hârșova

Trei localităţi braşovene au fost inundate. Vezi aici ce au distrus puhoaiele

Ploaia torenţială de aseară a provocat haos pe străzile din Piteşti. Perdeaua de apă care a căzut peste oraş a făcut ca traficul să se desfăşoare, în această dimineaţă, cu dificultate. Nici canalizările nu au mai făcut faţă volumului mare de apă şi au răbufnit, maşinile înotând mai degrabă, decât să circule normal. Abia spre prânz se mai dusese din apa de pe străzi. Şi în restul judeţului s-au înregistrat inundaţii. În oraşul Costeşti apa a făcut ravagii, fiind nevoie de intervenţia a două echipaje de pompieri militari, cu trei motopompe şi un buldoexcavator pentru a fi evacuate Piaţa Agroalimentară, casa parohială şi opt gospodării inundate.

Meteorologii nu au veşti bune pentru zilele următoare. „Săptămâna aceasta încă se menţin condiţiile de instabilitate atmosferică, cu averse de ploaie, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Ziua vor fi în Piteşti între 25 şi 28 de grade Celsius, iar noaptea temperaturile vor oscila între 14 şi 17 grade Celsius“, spune Carmen Dima, meteorolog previzionist.

Aşadar, când ieşiţi din case nu vă uitaţi umbrelele şi pelerinele de ploaie. Vom mai avea nevoie de ele până săptămâna viitoare.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite