Naşa Tatiana Eftime spune că legea îi dă voie să managerieze Spitalul de Pediatrie împreună cu fina Adina Enescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TATIANA eFTIME

Tatiana Eftime, fostul consilier juridic la CJ Argeş,  în prezent managerul interimar al Spitalului de Pediatrie din Piteşti după ce chirurgul Vasile Stan şi-a dat demisia, a explicat, miercuri, în conferinţa de presă a Consiliul Judeţean Argeş, conjunctur prin care a ajuns să ocupe  actualul fotoliu.

„D-l doctor Păun, care este preşedintele Consiliului de Administraţie al spitaluui de Pediatrie est cel care m-a propus pentru acest post. Noi am lucrat împreună, am fost în consiliile de administraţie de la Leordeni, de la Ştefăneşti şi de la vechiul spital Rucăr, mă cunoştea ca şi persoană şi a considerat că aş fi potrivită pentru această funcţie. Medicii m-au primit foarte bine şi din acest punct de vedere sunt foarte mulţumită, nu avem probleme, colaborăm în luarea deciziilor, la care participă şi şefii de secţie, lucrăm deschis”, a explicat Tatiana Eftime. 

Tatiana Eftime asigură interimatul pentru o perioadă de 3 luni, cu posibilitate de prelungire până la 6 luni. Fina sa, Adina Enescu, medic şef CPU şi purtător de cuvânt al Sp. de Pediatrie, a fost numită, director medical al aceluiaş spital

„Din punct de vedere legal nu există incompatibilitate. Apreciez eu că o cunosc şi că este un om şi un medic foarte bun şi formăm o echipă. Putea să fie şi ulterior această situaţie”, a declarat Tatiana Eftime.

„Eu am semnat dispoziţia în cazul doamnei Eftime. Într-adevăr, aşa este, Consiliul de Administraţie de la Pediatrie a venit cu propunerea, iar eu nu am avut cum să nu ţin cont de formularea CA. Că a venit treaba de moralitatea „naşa-fină” este discutabil. Tot eu am semnat şi cealaltă dispoziţie şi mi-o asum. Vrem să vedem cum funcţionează spitalul cu un manager din exterior şi un profesionist din interior, fiecare cu atribuţiile sale. O să scoatem postul la concurs şi o să vedem cine este concurentul cel mai bun,  acela va câştiga.”, a spus Dan Manu.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite