Iubire sărbătorită prin concursuri, parade şi recitaluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Dragobete, iubirea este sărbătorită în stil pur românesc şi în Argeş. Centrul de Cultură Brătianu organizează cu acest prilej mai multe manifestări.

Centrul de Cultură “Brătianu” sărbătoreşte mâine Dragobetele, zi care în tradiţia românească este „a îndrăgostiţilor”. Manifestarea „Dragobetele sărută fetele”, ajună la ediţia a şaptea, se va desfăşura la Casa de Cultură  din  Ştefăneşti Argeş.

Participanţii acţiunii vor fi elevii şcolilor din Ştefăneşti, Călineşti şi Goleşti, dar îşi vor da concursul şi grupuri vocale din Piteşti şi Mioveni.

Concursuri de dans

Surprizele se vor ţine lanţ pentru toţi cei prezenţi.  Vor fi organizate concursuri de dans, de poezie -   “Cel mai bun recitator” al unei poezii de dragoste, parada  costumului popular  muscelean, precum şi  expoziţii de desene şi origami, având ca temă ziua iubirii în tradiţia populară.

În cadrul acestei manifestări va avea loc vernisajul expoziţiei micuţei pictoriţe Irina Aldea din Piteşti şi al elevilor de la Şcoala nr. 2 “Vintilă Brătianu” din Ştefăneşti.

Invitaţi la această manifestare vor fi copiii de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul aflat în Dificultate “Sf. Constantin şi Elena” Piteşti, copiii de la Complexul de Servicii pentru Copiii cu Handicap - Trivale, Centrul de Tip Familial Gavana, Centrul de Îngrijire Asistenţă Bascovele şi Asociatia de Pensionari “Viaţă lungă” din Mioveni.

De asemenea, vineri şi sâmbătă, de la ora 10.00, la Centrul de Cultură “Brătianu” se va desfăşura “Tabăra de mărţişoare” ediţia a III-a, la care vor participa elevi de la şcolile din localitate. Mărtişoarele confecţionate de aceştia vor fi dăruite copiilor de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul aflat în dificultate “Sf. Constantin şi Elena” din Piteşti.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite