Iluminatul public va fi redus în Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pitesti noaptea

Primarul Tudor Pendiuc a anunţat că nu este exclus să reducă reţeaua de iluminat public, şi asta pentru că facturile la energia electrică au crescut cu 40% în ultimul an. Dacă în perioada ianuarie-iunie 2012, municipalitatea a plătit 2,9 milioane de lei pentru iluminatul public, în primele şase luni ale lui 2013 facturile au totalizat puţin peste 4 milioane de lei.

Creşterea volorii facturii energiei electrice afectează nu numai cetăţenii dar şi bugetele administraţiilor local.”Este o problemă generală, în toate unităţile administrativ-teritoriale din România. Nu mai sunt bani, pentru că energia s-a scumpit cu 40%. În aceste condiţii, cred că iluminatul public ar putea fi redus”, a declarat Tudor Pendiuc care este şi pereşedintele acsociaţiei municipiilor din România.

Pentru a face faţă cheltuielilor edilii au găsit şi soluţia.În acelaşi context, edilul-şef a mai precizat că în şedinţa de Consiliu Local programată pentru joia viitoare va cere avizul pentru retragerea a 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă, bani care vor merge spre plata utilităţilor.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite