Fată de 17 ani, răpită de trei bărbaţi pe o stradă din Piteşti. Tânăra a fost băgată cu forţa într-o maşină care a dispărut într-o direcţie necunoscută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

O minoră de 17 ani, din Piteşti, este căutată la nivel naţional, după ce, miercuri seara, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

În seara zilei de 6 ma, în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de tatăl fetei despre faptul că fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism care, ulterior, ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

"Tânăra se numeşte Vîlcea Diana, are 17 ani şi are următoarele semnalmente: 1,65 – 1,70 m. înălţime, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, despletit.

La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu o fustă neagră şi un tricou de culoare deschisă.

Poliţiştii au demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil", precizează IPJ Argeş.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea fetei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite