Archangels FEST Topoloveni, festivalul moto-rock mult așteptat. Paradă și concerte cu cele mai tari trupe VIDEO

0
0

În acest weekend (9-10 septembrie), la Topoloveni, Argeș, are loc ediția a IV-a a festivalului Archangels FEST. Concretele care încep vineri seara și parada moto sunt principalele atracții.

TROOPER revine la Topoloveni. FOTO Art Photography/Facebook Archangels MC Romania
TROOPER revine la Topoloveni. FOTO Art Photography/Facebook Archangels MC Romania

Phoenix, Ultimul Tren, Fără Vise, Bucium, Trooper, Subcarpați, Hank Davison & Friends (invitați speciali din Germania) sunt numai câteva dintre trupele care vor urca pe scena Archangels FEST amenajată la Aerodromul Topoloveni.

„Vrem să unim două visuri”

Concertele și mult așteptata paradă moto nu sunt singurele atracții ale evenimentului. Vor fi și concursuri, dar și zboruri cu avionul pentru participanți.

Paradele moto, nelipsite de la Archangels FEST. FOTO Art Photography/Facebook Archangels MC Romania
Paradele moto, nelipsite de la Archangels FEST. FOTO Art Photography/Facebook Archangels MC Romania

 „Acest festival a căpătat deja notorietate în județul Argeș. Suntem la a patra ediție și aici, pe aerodromul din Topoloveni, vrem să unim cele două visuri - ale celui care se uită pe cer și vrea să zboare și ale celui care vrea să zboare acasă și să poposească aici, pe muzică de rock. Cred că va fi o atracție pentru toate generațiile. Am urmărit ca acest festival să fie pe placul tuturor și formațiile alese de colegii noștri dau posibilitatea ca fiecare să se regăsească în repertoriul celor care vor concerta” , a spus Gheorghiță Boțârcă, primarul orașului Topoloveni, în conferința de prezentare a evenimentului.

Programul festivalului Archangels FEST

Vineri, 9 septembrie

Maestru de ceremonii - Mihai Pali. Concerte începând cu ora 17:00: Ultimul Tren, Fără Vise, Civic Rebels, Olly of Queens, Masterpiece (tribut Metallica), Bucium, Phoenix.

Sâmbătă, 10 septembrie

- Orele 10:00 -14:00: zboruri cu avionul pentru participanți;

- Ora 14:00: strângere paradă MOTO (14:30 start);

- Ora 14:45: Înscriere concursuri;

- Ora 16:00: Concursuri cu premii;

Maestru de ceremonii - Cristian Hrubaru

Concerte începând cu ora 18:00: Promovarea tinerilor artiști: Vlad Bilous, Myst;

Concerte, începând cu ora ora 19:00:  Hank Davison & Friends (special guests from Germany), Scarlet Aura, Trooper și Subcarpați.

„Vom fi disponibili să finanțăm și alte proiecte care aduc imagine județului”

 Evenimentul este organizat de Archangels MC Topoloveni cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și al Primăriei orașului Topoloveni.

 „Nu vom fi niciodată capabili să finanțăm un proiect în totalitate pe sume foarte mari, dar putem să fim parteneri pentru cât mai multe evenimente. Sper ca și anul viitor să reușim să fim parteneri la cea de a V-a ediție Archangels Fest Topoloveni. Pe viitor vom fi disponibili să finanțăm și alte proiecte care aduc imagine județului, precum festivalul folk de la Budeasa sau festivalul Analogue de la Mioveni. Ne dorim să punem în valoare tot ce se întâmplă în județul Argeș, de la pasionații de rock până la pasionații de folk sau de turism ecumenic”, a spus Ion Mînzînă, președinte Consiliul Județean Argeș. 

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite