Vicențiu Iorgulescu a fost numit oficial președinte executiv la Ceahlăul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fratele lui Gino Iorgulescu, fostul președinte de la FC Național, se va ocupa de problemele administrative și sportive ale echipei din Piatra Neamț.

Vicențiu Iorgulescu a fost prezentat în noua sa funcție de președintele de onoare al formației nemțene, Gheorghe Ștefan.

„Prin numirea sa în funcția de președinte executiv, organigrama clubului nu suferă schimbări, deoarece postul era liber. Domnul Viorel Mestecăneanu va rămâne în continuare președintele Consiliului de Administrație”, a explicat „Pinalty”.

Ștefan spune că numirea lui Vicențiu Iorgulescu are rolul de a întări conducerea administrativă și de a aduce performanță în rezultatele echipei.

„Cred că Vicențiu Iorgulescu are experiență destulă de conducere și faptul că este tânăr îl va ambiționa să facă performanță la clubul din Piatra Neamț. Aștept ca echipa să fie întărită cu jucători tineri, puternici, valoroși și să joace un fotbal de calitate”, mai spune Gheorghe Ștefan.

„De mâine trecem la treabă pentru că avem mult de muncă. Această echipă trebuie să promoveze în prima ligă, unde îi este locul, pentru că e păcat de această bază sportivă și de acest oraș deosebit”, a spus noul președinte executiv al nemțenilor.

Vicențiu Iorgulescu a mai activat ca manager la FC Național București și, o scurtă perioadă de timp, la Farul Constanța.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite