Piatra Neamţ: Amenzi usturătoare pentru transportatorii ilegali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii care nu remediază defecţiunile tehnice ale maşinilor pun în pericol viaţa călătorilor
Şoferii care nu remediază defecţiunile tehnice ale maşinilor pun în pericol viaţa călătorilor

Poliţiştii din cadrul Seviciului Rutier şi reprezentanţii ARR au sancţionat ieri 22 de conducători auto în numai cinci ore.

Acţiunea organizată de poliţiştii nemţeni şi filial Neamţ a Autorităţii Rutiere Române a scos la iveală o serie de abateri grave de la regimul legal de transport persoane. Din cele 37 de persoane verificate în intervalul orar 6.00 -11.00, organele de control au amendat 22 de conducători auto care nu respectau legislaţia în domeniu.

Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare totală de 19.900 de lei pentru neeliberarea de bilete călătorilor şi transportul mai multor persoane decât locuri disponibile. Alţi 16 conducători auto au fost sancţionaţi pentru lipsa atestatului de transport, lipsa documentelor, dar şi defecţiuni tehnice ale mijloacelor de transport în comun", a declarat inspector principal Cătătlina Bădeanu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Organele abilitate avertizează conducătorii auto care efectuează transport de persoane că aceste verificări în trafic vor continua şi în perioada imediat următoare, atât în Piatra Neamţ, cât şi în localităţile învecinate.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite