O tânără de 18 ani a refuzat să depună plângere după ce a fost înjunghiată de propriul soț. Bărbatul a ajuns după gratii

0
Publicat:

O tânără de 18 ani din județul Neamț a fost înjunghiată de soțul ei, după un conflict în familie, însă a refuzat să depună plângere împotriva acestuia, lucru ce nu le-a oprit, însă, pe autorități să îl aresteze pe agresor.

Un individ din Neamț a fost arestat după ce și-a înjunghiat soția FOTO Arhivă
Un individ din Neamț a fost arestat după ce și-a înjunghiat soția FOTO Arhivă

Conflictul violent a avut loc sâmbătă seara într-o locuință din Vânători-Neamț. Conform anchetatorilor, un bărbat de 26 de ani, aflat sub influența alcoolului, a devenit gelos și și-a atacat soția, în vârstă de 18 ani, cu un cuțit, relatează Știrile ProTV.

Într-un acces de furie, bărbatul a înjunghiat-o pe tânără de mai multe ori în spate. Țipetele au alertat vecinii, ca au sunat imediat la 112.

Autoritățile au sosit la fața locului, iar victima a fost transportată la spital cu o ambulanță. Din fericire, rănile nu au fost grave, iar aceasta a fost externată câteva ore mai târziu.

În urma incidentului, aceasta a refuzat să depună plângere împotriva soțului, însă polițiștii s-au autosesizat și l-au reținut pe agresor.

Ulterior, judecătorii au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, pentru infracțiunea de violență asupra unui membru al familiei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite