Locuri de muncă pe sponci în Neamț. Vezi oferta pentru săptămâna 6-13 august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei peste 9000 de șomeri au la dispoziție doar 81 de posturi vancate, cele mai multe disponibile la firmele din municipiul reședință de județ.  Vezi aici cine mai oferă locuri de muncă în plin sezon de concedii.

Din cele 81 de locuri de muncă intermediate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, cele mai multe, 57 fiind oferite de angajatorii din Piatra Neamț și din localitățile din vecinătate. Pentru șomerii calificați în domeniu sunt disponibile 10 posturi de operator confecționer industrial îmbrăcăminte, iar alte 10 locuri sunt libere pentru tâmplari.

Două companii cu rețele și în municipiul reședință de județ și oferă câte 4 locuri pentru posturi de lucrător comercial (McDonalds) și șef departament mărfuri alimentare (Lidl Discount).

Oferta pe piața muncii în Roman cuprinde doar 16 locuri vacante, în timp ce pentru zona Târgu Neamț, angajatorii oferă doar 8 posturi, din care 4 pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor.

La începutul lunii iulie, în evidențele oficiale ale AJOFM Nemaț erau înregistrați 8.863 de șomeri, însă cifra a crescut odată cu cei peste 600 de absolvenți de liceu care și-au depus lun atrecută dosarele de șomaj după susținerea examenului de bacalaureat. O șansă de angajare pentru aceștia ar putea fi Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți care va avea loc în luna septembrie.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite