Concluzia pompierilor după incendiul mortal de la Săbăoani: focul a izbucnit de la o țigară nestinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetările efectuate de echipa de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Roman arată că focul devastator a cuprins casa familiei din cauza unei țigări aprinse. Ancheta în acest caz a fost preluată de un procuror.

În urma incendiului produs miercuri, 2 mai, la o locuință din comuna nemțeană Săbăoani, Angelina D., de 76 de ani a murit carbonizată, iar fiica sa, Cristina D., de 38 de ani a suferit arsuri de gradul I și II pe 35% din suprafața corpului.

Incendiu devastator în Neamț: o bătrână a murit carbonizată, fiica sa a ajuns la spital cu arsuri grave

„Cauza probabilă a incendiului este o țigară aprinsă. Cristina D. a aprins țigara și a adormit pe pat, așa după cum se observă din amprenta incendiului. Victima de 76 de ani  avea un handicap locomotor", a spus căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

În urma incendiului au rezultat și pagube materiale, respectiv elementele de mobilier din camera unde se aflau cele două femei.

Cazul a fost preluat de un procuror care a deschis o anchetă pentru elucidarea modului în care a izbucnit incendiul devastator din comuna Săbăoani.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite