Un tractorist beat din Chișlaz a distrus 16 autovehicule și cinci porți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un bărbat din Chișlaz, aflat sub influența alcoolului, a urcat la volanul unui tractor și a distrus 16 autovehicule și porților unor constăteni cu care avea divergențe.

Luni seara, în jurul orei 21.45, poliţiştii Chişlaz au fost anunțati că în localitatea Mișca, un bărbat care conducea un tractor a distrus mai multe mașini. "Polițiștii au stabilit că localnicul K.I., de 46 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce conducea un tractor, a avariat 12 autoturisme și patru mopede care erau parcate pe stradă", a spus inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

S-a răzbunat pe localnici

Bărbatul nu s-a oprit aici, supărat pe câțiva consăteni el a decis să se răzbune și a intrat cu tractorul în porților a cinci locuințe din sat.  "Totodată, cel în cauză a fugit de la locul faptei şi a fost imobilizat de agenţii de poliţie pe raza localităţii bihorene Chiribiş, unde a pătruns cu tractorul într-un şanţ", a precizat Alina Dinu. Polițiștii au stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că avea o concentraţie alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite