Un tânăr din Bihor şi-a înjunghiat concubina pentru că nu a vrut să întreţină relaţii intime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: generic, realitateadeharghita.ro
FOTO: generic, realitateadeharghita.ro

Un tânăr în vârstă de 20 ani din Bihor a fost trimis în judecată pentru tentativă la omor pentru că şi-a înjunghiat concubina cu mai multe lovituri de cuţit, pentru că femeia a refuzat mai multe zile la rând să întreţină relaţii sexuale cu el.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de purtătorul de cuvânt al unităţii de Parchet, prim-procurorul adjunct Gligor Sabău, tânărul în vârstă de 20 ani a comis fapta în zorii zilei de 16 august a.c., în jurul orei 4 dimineaţa.

"Pe fondul nervozităţii determinate de refuzul repetat al concubinei sale, în mai multe zile la rând, cu privire la întreţinerea unor relaţii sexuale, inculpatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit în zona toracică, la nivelul regiunii deltoidiene stangi şi ale membrului superior stâng", scrie în comunicat.  

Agresorul, Lazăr Hendre, a fost reţinut în dimineaţa zilei de 16 august şi arestat ulterior, măsură care s-a menţinut pe tot parcursul anchetei care s-a finalizat joi, 7 octombrie a.c., când procurorul a dispus trimiterea în judecată a bărbatului sub acuza de violenţă în familie prin tentativă la omor. 

În acest caz, maximumul special al pedepsei prevăzute de lege (10 ani) se majorează cu o pătrime.

Rechizitoriul a fost înaintat, joi, la Tribunalul Bihor, iar procesul lui Hendre va începe săptămâna viitoare. 

Vă recomandăm şi: 

O gravidă în luna a şaptea a murit de Covid-19 după ce timp de o săptămână s-a tratat singură, acasă. Femeia nu era vaccinată împotriva coronavirusului 

Au dat oraşul pe viaţa la sat: anul trecut, 116.000 de orăşeni s-au mutat la ţară

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite