Un şofer drogat la volan a lovit doi adulţi şi doi minori pe trotuar şi a fugit la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accidentmasinapolitierutierpieton

Un şofer din Oradea, drogat la volan, a lovit doi adulţi şi doi minori pe trotuar după care a fugit de la locul accidentului, prezentându-se la sediul Poliţiei municipiului.

Incidentul s-a produs, luni, la prânz, la intersecţia străzilor Navigatorilor şi Margaretei din Oradea, într-o zonă aflată la marginea oraşului, în apropierea unei colonii de romi.

Şoferul este un tânăr în vârstă de 27 ani s-a oprit şi a avut aici o discuţie în contradictoriu cu un bărbat care locuieşte în zonă. Cum la incident s-au strâns mai mulţi vecini ai orădeanului, care i-au înconjurat maşina, tânărul s-ar fi speriat şi a încercat să plece. El a întors maşina pe trotuar, unde a acroşat  doi bărbaţi de 35, respectiv 28 de ani şi doi minori de 15 şi 13 ani, după care a demarat în trombă, fugind de la faţa locului.

Potrivit unui comunicat transmis, luni după-amiaza, de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, în urma accidentului rutier, cei doi bărbaţi şi minorul de 15 ani au suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital, iar minora de 13 ani a refuzat să fie transportată la spital. 

"După producerea accidentului rutier, cel în cauză a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei şi s-a prezentat, ulterior, la sediul Poliţiei Municipiului Oradea", se arată în informare, precizându-se că testul rapid la care a fost supus şoferul a indicat că acesta se afla sub influenţa substanţelor interzise, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

"În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa substanţelor psihoactive", a mai transmis comisarul şef Fărcuţa. 

Vă recomandăm şi: 

Sistemul IT al Primăriei Oradea a fost atacat de hackeri. Ce probleme întâmpină instituţia

Marea unire a spitalelor din Oradea. Judeţeanul şi municipalul fuzionează, iar noua unitate devine spital de categoria I

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite