Renovarea Cetății Oradea a fost adjudecată către Constructorul Sălard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renovarea Cetății a fost adjudecată
Renovarea Cetății a fost adjudecată

Primele opt corpuri de clădire din incinta Cetății Oradea vor fi renovate de firma Constructorul Sălar. Societatea a câștigta licitația în fața altor două concurente, pentru că a a oferit cel mai mic preț. Contractul de execuție va fi semnat până în 25 februarie.

Inițial, în licitația pentru renovarea Cetății Oradea au fost înscrise patru firme. Una dintre ele a fost descalificată în prima zi pentru că nu corespundea criteriilor. Societatea câștigătoare a rămas Constructorul Sălard. Firma a oferit cel mai mic preț. În plus, este cunoscută pentru că a lucrat în ultimii nai la obiective turistice din Oradea cum sunt Muzeul Aurel Lazăr sau Teatrul de Stat. Dacă licitația nu va fi contestată, municipalitatea va semna contractul de execuție până în data de 25 februarie.
Lucrările de reabilitare a primelor opt corpuri de clădire sunt estimate la 7 milioane de euro. Lucrările vor dura cinci ani iar finanțarea este realizată prin fonduri europene, pe baza unui proiect de reintroducere a Cetății în circuitul turistic.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite