Primarul şi un poliţist au fost loviţi pe trecerea de pietoni în acelaşi oraş la un interval de 4 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Aleşdonline.ro
Foto: Aleşdonline.ro

Primarul şi un poliţist dintr-un oraş din Bihor au fost victimele unor accidente rutiere produse la interval de 4 minute, ambii fiind izbiţi pe treceri de pietoni şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Cele două accidente rutiere s-au produs duminică seara în oraşul Aleşd. Întâmplare de pomină, duminică seară, în Aleşd.

Primarul oraşului, Ioan Todoca (foto), a fost lovit de o maşină la ora 18.40, în timp ce traversa pe o trecere de pietoni din oraş. "Accidentul rutier a fost anunţat la ora 18.40. Un pieton a fost acroşat în timp ce traversa strada. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier", a declarat, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu. 

ioan todoca

Edilul liberal, care a fost rănit uşor la cap, a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul orăşenesc din Aleşd.

La ora 18.44, un accident similar s-a produs pe o altă trecere de pietoni din acelaşi oraş. În acest caz, victima a fost un agent de poliţie de la Biroul de Ordine Publică a Poliţiei Aleşd, care traversa strada în drum spre serviciu. 

În acest caz, victima a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea, cu leziuni în zona capului, coloanei şi membrelor inferioare. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite