Post cu playback, muzică populară, dansuri şi colinde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ansamblul Crişana a compensat playback-ul.
Ansamblul Crişana a compensat playback-ul.

Renumitul preot Cristian Pomohaci a concertat de ziua naţională în faţa unei săli arhipline, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

Publicul care a aşteptat aproape două ore ca să-l asculte cântând patru colinde nu a fost recompensat cum s-ar fi aşteptat.  Motivând că ne aflăm în postul Crăciunului, preotul din Moşuni, judeţul Mureş, a mimat colindatul, lăsând CD-ul să cânte.

Nici în apropierea Casei de Cultură a Sindicatelor nu a vrut să vină decât cu câteva minute înainte de a urca pe scenă, pentru a nu vedea şi auzi programul de dansuri şi muzică populare  susţinut de Ansamblul Crişana. În ciuda playback-ului, orădenii s-au bucurat de simpla sa prezenţă, aplaudându-l minute în şir. „Pe mine nu m-a deranjat că nu a cântat live. Nici nu mi-am dat seama. Este un om deosebit, cu har, şi simplul fapt că l-am văzut a însemnat enorm pentru mine”, ne-a spus Mariana Goman, una dintre sutele de persoane care au umplut aseară Casa de Cultură a Sindicatelor.
Printre colinde, preotul a făcut atmosferă spunând glume şi dând poveţe. Potrivit estimărilor lui Flavius Bunoiu, directorul Casei de Cultură a Municipiului Oradea, la concertul de aseară au participat peste două mii de orădeni.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite