Luptă pentru titlu în paşi de dans la Concursul Internațional de Dans Sportiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raul Moga şi Sara Huve participă la Concursul Internaţional de Dans Sportiv „Varadinum Dance Festival”. Orădenii  sunt reprezentaţi de 150 de dansatori care vor concura cu peste 1.000 de perechi din România şi din străinătate.

Peste 1.000 de perechi, dansatori din toată Europa, au intrat astăzi în competiţia internaţională de dans sportiv. Oradea este reprezentată de 150 de dansatori de la cluburile Quasar, Feeling Dance, Dans Club 80, Exclusive, Stelele Dansului şi Stephany.

La categoriile open basic şi standard,12-13 ani, una dintre perechile favorite ale competiţiei este formată din  Raul Moga şi Sara Huve. Cei doi adolescenţi au reuşit anul acesta să cucerească premii la toate competiţiile naţionale în care au fost înscrişi şi privesc provocarea de astăzi cu mult optimism. „Anul acesta am câştigat locul I la concursul naţional din Târgu Mureş şi la concursul naţional din Cluj”, a spus, în această dimineaţă, Sara. „A fost un an bun, mai ales că am intrat în Lotul Naţional al României”, a completat-o  Raul.

În focuri pentru podium

Raul şi Sara fac dans din 2004, iar ca pereche s-au format acum doi ani şi jumătate. În ciuda experienţei, cei doi s-au pregătit temeinic pentru concurs. „În fiecare zi, după şcoală, am făcut antrenamente la club alături de colegii noştri. Apoi ne-am pregătit în plus, doar noi cu instructorii”, a explicat Sara.
Cei doi sunt convinşi că efortul lor va fi răsplătit. „Nu ne temem de competitori, pentru că fără ei nu ne-am dori să fim mai buni”, a spus Sara. „Cred că putem lua locul I la ambele categorii”, a declarat Raul.

Nu ne temem de competitori, pentru că fără ei nu ne-am dori să fim mai buni.
Raul Moga, dansator

În fiecare zi, după şcoală, am făcut antrenamente la club alături de colegii noştri.
Sara Huve, dansatoare

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite