Însărcinată în luna a opta, o tânără contabilă a fost găsită spânzurată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia era insarcinata in luna a opta
Lia era insarcinata in luna a opta

Însărcinată în luna a opta, o tânără în vârstă de 22 de ani s-a spânzurat. Ea a fost găsită de soţul ei, când acesta s-a întors de la câmp.

Lia R. o tânără în vârstă de 22 de ani, din localitatea bihoreană Burzuc, însărcinată în luna a opta, a fost găsită spânzurată. Soţul este cel care a găsit-o pe femeie fără suflare. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

Potrivit procurorilor, din primele date nu există suspiciuni de crimă. Rezultatele finale ale investigaţiilor făcute de medicii legişti vor fi transmise procurorului abia săptămâna viitoare, însă anchetatorii  nu au găsit urme care să conducă la ideea că tânăra ar fi fost victima unei agresiuni.

Tânăra era contabilă, s-a căsătorit în toamna anului trecut şi provine dintr-o familie cu situaţie financiară bună.
Potrivit unor apropiaţi din rândul localnicilor, Lia şi soţul ei au făcut nunta în luna noiembrie anul trecut, iar de atunci locuiesc singuri într-o casă izolată de la marginea satului.

Femeia ar fi urmat să nască, prin cezariană, în următoarele două săptămâni, urmând să aducă pe lume primul copil. Gestul ei i-a şocat pe apropiaţi, mai ales că ea şi soţul ei păreau fericiţi, iar de curând cumpăraseră pătuţul şi hăinuţele pentru copil.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite