Vila unui ofiţer de contrainformaţii din Iaşi, făcută scrum de un incendiu violent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu violent a mistuit o vilă construită într-una dintre zonele rezidenţiale ale municipiului Iaşi. Proprietarii abia au apucat să fugă din calea flăcărilor.

Incendiul a izbucnit la lăsarea serii în cursul zilei de marţi, 4 noiembrie, în zona Aviaţiei din cartierul Tătăraşi. Proprietarii care locuiesc pe strada Şapte Oameni au ieşit speraţi din case în condiţiile în care focul la vila vecinului Cristian Gelu Bursuc s-a declanşat violent şi rapid.

Pompierii au intervenit cu rapiditate şi au reuşit la reducă consecinţele focului. A ars însă în întregime acoperişul casei, o parte din etajul superior, precum şi un garaj situat în apropierea casei. "Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic al curentului electric", se arată în comunicatul de presă al ISU Iaşi.

Cristian Bursuc, proprietarul casei, lucrează la Penitenciarul Iaşi, pe post de ofiţer de contrainformaţii. În anul 2011, Administraţia Naţională a Penitenciarelor l-a desemnat “Cel mai bun lucrător pe linia protecţiei informaţiilor clasificate”.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite