Un TIR scăpat de sub control pe Bucium "a ras" sute de metri de garduri în zona Plopii fără Soţ şi a rupt o conductă de gaz metan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urmele lăsate de trecerea TIR-ului la coborârea de pe Bucium FOTO ziaruldeiasi.ro
Urmele lăsate de trecerea TIR-ului la coborârea de pe Bucium FOTO ziaruldeiasi.ro

Un camion a lovit, miercuri, o conductă de gaz din zona Plopii fără Soţ a oraşului Iaşi. Şoferul a pierdut controlul volanului, ieşind de pe carosabil. În urma impactului, conducta de gaz a fost fisurată, însă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi spun că nu există risc major de explozie.

UPDATE, ora 9.00: Şoferul TIR-ului a fost transportat la spital pentru îngrijiri, după ce a fost rănit uşor la un picior. Le-ar fi declarat poliţiştilor că i-ar fi explodat unul dintre cauciucurile de pe spate, motiv pentru care n-a mai putut controla mastodontul.

Alte două persoane, proprietari ai caselor de pe margine, au suferit atacuri de panică şi au primit îngrijiri la faţa locului din partea echipajelor SMURD.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost alertat, miercuri, în jurul orei 07.00, întrucât un camion a deraiat, lovind o conductă de gaz. Am intervenit cu un echipaj de stingere şi cu o ambulanţă, întrucât şoferul camionului a fost rănit în accident. Întreaga zonă a fost securizată, iar echipajul de stingere va rămâne acolo până când nu va mai exista niciun risc de explozie”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Spiridon.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite