Molestată sexual de tatăl vitreg. Mărturiile şocante ale unei fetiţe de opt ani din judeţul Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO pixabay.com
FOTO pixabay.com

Fetiţa în vârstă de opt ani a fugit pentru a patra oară de acasă şi a fost căutată de zeci de persoane, cu ajutorul dronelor şi a unui elicopter. A fost găsită în pădure şi le-a povestit psihologilor că a preferat să doarmă sub cerul liber decât în casa în care tatăl vitreg o agresa sexual.

Fetiţa de opt ani din judeţul Iaşi, fugită pentru a patra oară de acasă şi găsită după aproape 24 de ore de căutări, era molestată sexual de actualul concubin al mamei, asta a povestit copila psihologului de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Iaşi. 

A fost sesizat Parchetul pentru continuarea cercetărilor, iar mama şi ceilalţi trei copii mai mici vor fi internaţi într-un centru de protecţie al DGASPC. 

Timp de 24 de ore zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari au căutat-o pe copila de opt ani din Dagâţa. A fugit de acasă în timpul dimineţii şi a petrecut noaptea în apropierea pădurii de lângă localitate, acolo unde a şi fost găsită.

A fost preluată de specialiştii de la Protecţia Copilului. „Este evaluată psihologic şi va fi evaluată şi medical. Din primele discuţii acre au avut loc cu psihologul, reiese faptul că fetiţa a fost molestată sexual de către concubinul mamei, pe parcursul mai multor săptămâni”, a declarat Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt al DGASPC Iaşi. 

Tatăl vitreg are o altă variantă, iar mama fetei refuză să creadă că ar fi fost abuzată. Asta deşi recunoaşte că micuţa părea speriată în ultimul timp.

„Niciodată nu am pozat-o. Nici nu am bătut-o niciodată. De certat o mai cert, dacă face trăznăi pe aici, sparge tot. E obraznică, obraznică”, spune tatăl vitreg al fetiţei. 

Până acum, fata nu a spus nimănui prin ce trece acasă, dar după ultima fugă rudele şi vecinii au intrat la bănuieli.

Fata a fugit de-acasă deja de patru ori. În toamna anului trecut a fost găsită după 24 de ore în vecini, ascunzându-se într-o căruţă cu fân.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Certificat COVID. Cum se poate obţine „Paşaportul digital“ în câţiva paşi simpli

Comunismul hibrid al Chinei – adaptarea globală cu lumea bazată pe reguli a democraţiilor

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite