Ghinionul unui tânăr alungat de acasă de tată. Cum a dat foc la două maşini când încerca să scape de ger

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina în care se încălzea bărbatul a luat foc
Maşina în care se încălzea bărbatul a luat foc

Un tânăr de 24 de ani din Iaşi a fost condamnat la 2 ani şi 3 luni de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat pentru distrugere. Sentinţa nu este însă definitivă, iar tânărul va afla dacă intră sau nu la puşcărie peste câteva zile, când Curtea de Apel va pronunţat decizia definitivă.

Marian Chiriac, a dat foc accidental la două maşini, în data de 10 februarie 2017. În acea iarnă, ieşeanul locuia pe străzi după ce fusese abandonat de tată. Într-una dintre zile, a zărit o maşină Volkswagen, din 1995, ce era depozitată pe un teren din Valea Lupului.

Lângă autoturism mai era şi o Dacie din acelaşi an. Chiriac a luat decizia de a locui într-una dintre maşini, pentru a nu muri de frig. Într-o noapte mai geroasă, tânărul a dat foc unor haine pentru a se încălzi. 

Flăcările s-au extins repede asupra ambelor maşini, care au fost distruse în totalitate. Judecătorii au mai stabilit ca tânărul să achite daune de 4.000 de lei proprietarului celor două maşini.

În calculul condamnării la închisoare a fost luată în calcul şi o condamnare mai veche, primită de tânăr pentru conducere fără permis.

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite