Georgian Păun, împrumutat de Dinamo la Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgian Păun
Georgian Păun

Atacantul câinilor a marcat un gol în meciurile de pregătire, dar nu a fost păstrat în lotul dinamoviştilor de către Cornel Ţălnar. Ieşenii nu exclud varianta unui transfer definitiv al jucătorului care a evoluat în tur la Astra Ploieşti.

În cursul zilei de miercuri, oficialii Politehnicii Iaşi au perfectat o înţelegere pentru aducerea încă unui jucător în Copou. După mai multe tatonări, conducătorii clubului ieşean au obţinut acordul lui Georgian Păun şi pe cel al lui Dinamo Bucureşti pentru cedarea atacantului sub formă de împrumut.

„S-a ajuns la un acord atât cu clubul, cât şi cu jucătorul, care la această oră caută o maşină cu care să ajungă din cantonamentul lui Dinamo în cel al lui Poli din Antalya. În mod sigur Păun va evolua pentru noi în acest retur, dar încă nu se ştie dacă va veni doar până la vară sau mai mult. Noi ne-am dori să îl avem mai multă vreme şi nu excludem posibilitatea unui transfer", a declarat Cristi Stărică, preşedintele clubului Poli Iaşi.

Păun a evoluat în tur sub form de împrumut la Astra Ploieşti, de unde a fost rechemat în iarnă. În cantonamentul lui Dinamo din Antalya, Păun a înscris până acum un gol.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite